Skip to main content

Δωρεάν μαθήματα ξένων γλωσσών από το ΕΕΘ για τα μέλη του

Θα πραγματοποιηθούν μαθήματα Αγγλικής και Ρωσικής Γλώσσας - Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να επιδείξουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Δωρεάν μαθήματα ξένων γλωσσών για τα μέλη του θα πραγματοποιήσει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, αντιλαμβανόμενο την ανάγκη για περαιτέρω εκπαίδευση, αλλά και την οικονομική δυσκολία που υπάρχει.

Πιο συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν μαθήματα Αγγλικής και Ρωσικής Γλώσσας, πάντα με τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να επιδείξουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης τελευταίου εξαμήνου, τα οποία θα ελεγχθούν από την υπηρεσία.

Τα μαθήματα Ρωσικής γλώσσας θα διεξάγονται κάθε Δευτέρα 15:30 - 18:30 με όριο συμμετοχής 30 επιχειρηματίες, οι οποίοι δεν χρειάζεται να διαθέτουν οποιαδήποτε γνώση της συγκεκριμένης γλώσσας (αρχάριοι).

Τα μαθήματα της Αγγλική γλώσσας θα διεξάγονται κάθε Τετάρτη 15:30 - 18:30 και θα μπορούν να συμμετέχουν έως 30 επιχειρηματίες, οι οποίοι θα πρέπει να έχουν στοιχειώδη γνώση αγγλικών επιπέδου Α1- Α2, δηλαδή να μην είναι τελείως αρχάριοι αλλά να έχουν φοιτήσει στις τάξεις A senior ή B senior.

Ο τρόπος υλοποίησης, δια ζώσης ή μέσω ψηφιακής πλατφόρμας zoom, θα καθοριστεί από τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα επιβληθούν τον χρόνο διεξαγωγής των μαθημάτων, για την ακριβή ημερομηνία των οποίων θα υπάρχει προσεχής ενημέρωση.

Δηλώσεις συμμετοχών μπορούν να υποβάλλονται έως 5 Νοεμβρίου 2021, στις 12:00 μ.μ.