Skip to main content

ΕΕΘ: Δωρεάν rapid test αύριο για τους επαγγελματίες του δήμου Θερμαϊκού

Τα τεστ θα διενεργηθούν από ειδικό κλιμάκιο γιατρών και νοσηλευτών του Ερυθρού Σταυρού από τις 9 το πρωί για πέντε ώρες έναντι του δημαρχείου Περαίας

Τη δυνατότητα να διενεργήσουν δωρεάν rapid test για την covid-19, δίνει αύριο στους επαγγελματίες του δήμου Θερμαϊκού η δράση «Επιχειρώ με Ασφάλεια», που «τρέχει» το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ).

Τα τεστ θα διενεργηθούν από ειδικό κλιμάκιο γιατρών και νοσηλευτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, το οποίο θα βρίσκεται αύριο, από τις 9 το πρωί και για πέντε ώρες, έναντι χώρου που βρίσκεται απέναντι από το δημαρχείο στην Περαία.

Υπενθυμίζεται ότι η δράση «Επιχειρώ με Ασφάλεια» ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2020 από το κέντρο της Θεσσαλονίκης και συνεχίστηκε σε Θέρμη, Σίνδο Λαγκαδά, Καλαμαριά, Εύοσμο και το Ωραιόκαστρο. Σε συνεργασία κάθε φορά με τους κατά τόπους Εμπορικούς Συλλόγους, διεξήχθησαν -μέχρι στιγμής- περισσότερα από 500 τeστ, που στο σύνολό τους ήταν αρνητικά, σύμφωνα με το ΕΕΘ.

Στόχος της δράσης είναι «να βοηθήσουμε τους επαγγελματίες/μέλη μας να επανέλθουν στις δουλειές τους έχοντας τη βεβαιότητα πως δεν έχουν κορονοϊό, συνεπώς και δεν μπορούν να μεταδώσουν τον ιό», αναφέρει σε δήλωσή του ο πρόεδρος του ΕΕΘ, Μιχάλης Ζορπίδης.