Skip to main content

Δωρεάν τεστ Covid σε όλους τους εργαζόμενους της Embryolab

Το Embryolab προχώρησε σε συνεργασία με διαγνωστικό κέντρο, όπου οι εργαζόμενοι μπορούν να προσέρχονται κατόπιν ραντεβού και χωρίς συνωστισμό.

Δωρεάν διεξαγωγή μοριακού διαγνωστικού ελέγχου για την Covid-19 στους εργαζόμενους που επιστρέφουν μετά από άδεια ή ταξίδι πραγματοποιεί ήδη από τον Ιούλιο, η Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Embryolab, στο πλαίσιο της υγιεινής και της ασφάλειας των 90 εργαζομένων και συνεργατών, των οικογενειών τους και των ζευγαριών που επιλέγουν τη Μονάδα για υπηρεσίες γονιμότητας και εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Το Embryolab προχώρησε σε συνεργασία με εξειδικευμένο διαγνωστικό κέντρο, όπου οι εργαζόμενοι μπορούν να προσέρχονται κατόπιν ραντεβού και χωρίς συνωστισμό για τη σχετική εξέταση πριν την ανάληψη των καθηκόντων τους.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, λόγω της επιδημιολογικής επιδείνωσης της πανδημίας στη χώρα μας, αλλά και στην περιοχή μας, πραγματοποιείται επιπλέον, τακτικός εβδομαδιαίος έλεγχος για Covid-19 με PCR-Test:

- Σε όλους τους γιατρούς της Μονάδας,
- Σε όλα τα μέλη του Εμβρυολογικού Τμήματος,
- Σε όλα τα μέλη του Νοσηλευτικού Τμήματος,
- Στα μέλη του Τμήματος Καθαριότητας και Συντήρησης.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι από την πρώτη μέρα της πανδημίας του Covid-19, το Embryolab, ενσωμάτωσε στην καθημερινή του λειτουργία, όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και τα μέτρα που ορίστηκαν από την Πολιτεία, από την ESHRE και την ΕΑΙΥΑ, για την προστασία των ανθρώπων του (περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ).

Παράλληλα, τηρείται μια σειρά από επιπλέον μέτρα και διαδικασίες, που περιλαμβάνουν τη διανομή αναλώσιμων υγειονομικών υλικών, όπως απολυμαντικά και ειδικές μάσκες και γάντια για τους εργαζόμενους, αλλά και τακτές εβδομαδιαίες απολυμάνσεις στα κτήρια της Μονάδας από εξειδικευμένο συνεργείο.

Το Embryolab είναι η πρώτη Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής στην Ελλάδα η οποία πιστοποιήθηκε με το Ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης TÜV AUSTRIA Covid Shield.

«Στο Embryolab #Μένουμε_Ασφαλείς και στηρίζουμε τη συνολική προσπάθεια που συντελείται για τον περιορισμό της διασποράς της νόσου, με σεβασμό και ευαισθησία απέναντι στην κοινωνία και τους συνανθρώπους μας», καταλήγει η ανακοίνωση.