Skip to main content

Δ.Θεσσαλονίκης:Υποβολή αιτήσεων για κάρτα στάθμευσης μόνιμου κατοίκου

Προθεσμία έως τις 15 Ιανουαρίου 2020 για την ανανέωση των ήδη υπαρχόντων καρτών στάθμευσης μόνιμου κατοίκου για το 2020 στις Κοινότητες 1η και 3η

Συνεχίζεται μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2020 η ανανέωση των ήδη υπαρχόντων καρτών στάθμευσης μόνιμου κατοίκου για το έτος 2020 στις Κοινότητες 1η (εκτός συνοικίας 40 Εκκλησιών) & 3η του Δήμου Θεσσαλονίκης, που άρχισε στις 28 Νοεμβρίου 2019.

Οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν την αίτηση ανανέωσης με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ηλεκτρονικά στην επίσημη ιστοσελίδα για την κάρτα στάθμευσης μόνιμου κατοίκου www.thesi.gr είτε μπορούν να επισκεφθούν την αντίστοιχη Δημοτική Κοινότητα (για την 1η στο Δημαρχιακό Μέγαρο, Βασ. Γεωργίου Α΄1 και για την 3η στην οδό Θεοφίλου 25, Άνω Πόλη) έχοντας μαζί τους τα απαιτούμενα δικαιολογητικά σε απλές φωτοτυπίες (καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, από 08.30-13.30). Εξακολουθεί να ισχύει η ίδια κάρτα στάθμευσης μόνιμου κατοίκου (αυτοκόλλητο) και δεν απαιτείται να επισκεφθεί ο πολίτης την Υπηρεσία για παραλαβή κάρτας.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.thesi.gr.