Skip to main content

«…τους περίμενε στη γωνία με φλας και αστραπές»

Με ένα λαμπερό πάρτι συστήθηκε στο κοινό το νέο κατάστημα της DUST+CREAM σε εντυπωσιακό κτίσμα στην Αθήνα με μακρά ιστορία.

Μέσα σε μια λαμπερή ατμόσφαιρα αφιερωμένη στην ομορφιά και την προσωπική φροντίδα, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου το πολυαναμενόμενο Welcome Event «Next Top Store» του ολοκαίνουριου FLAGSHIP καταστήματος της DUST+CREAM, στο κέντρο της Αθήνας.

Το νέο FLAGSHIP κατάστημα του brand στεγάζεται σε ένα εντυπωσιακό κτίσμα με μακρά ιστορία και μοναδική νεοκλασική αρχιτεκτονική, στη συμβολή της οδού Μητροπόλεως 7 με την οδό Νίκης. Με στόχο τη δημιουργία ενός χαλαρωτικού, άνετου και ευχάριστου customer journey, αξιοποιήθηκαν οι πλέον εξελιγμένες τεχνολογίες digital signage και directional signage, σε συνδυασμό με καινοτόμα concepts προβολής προϊόντων σε κατηγορίες στρατηγικής σημασίας, όπως τα κρεμικά προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος, τα αρώματα και τα προϊόντα μακιγιάζ.



Από το πρωί της Παρασκευής, το κατάστημα καλωσόρισε το κοινό στο συναρπαστικό κόσμο του μακιγιάζ και της προσωπικής περιποίησης. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τον απόλυτο beauty shopping προορισμό στο κέντρο της πόλης και να αποκτήσουν τα προϊόντα της DUST+CREAM, χαλαρώνοντας με ένα απολαυστικό CRODINO, το διάσημο, ready-to-drink, μη αλκοολούχο aperitivo που έδωσε μια ξεχωριστή Ιταλική νότα στο event.

Από τη φαντασμαγορική εκδήλωση δεν θα μπορούσαν να λείψουν και αγαπημένα πρόσωπα της ελληνικής showbiz, όπως η Ειρήνη Παπαδοπούλου, η Anna Prelevic και ο Γιάννης Σπαλιάρας, ενώ τη γιορτινή διάθεση του Welcome Event «Next Top Store» κράτησε στα ύψη ο ραδιοφωνικός σταθμός Ρυθμός 94.9, με τη Σοφία Κουρτίδου και τον Γιάννη Κατινάκη, οι οποίοι μετέδωσαν την εκπομπή τους live από το νέο κατάστημα και γέμισαν την ατμόσφαιρα με party vibes.

Οι εκπλήξεις φυσικά δεν σταμάτησαν εκεί αφού η εταιρεία φρόντισε να ανταμείψει τους καλεσμένους της με μοναδικές προσφορές και πλούσια δώρα που απογείωσαν το event!

Η DUST+CREAM αποτελεί τη μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία παραγωγής και διάθεσης προϊόντων ομορφιάς και φροντίδας, διαθέτοντας ένα δίκτυο 88 καταστημάτων λιανικής σε καίρια σημεία σε Ελλάδα και Κύπρο.

Info

www.dustandcream.gr

2310 689499

Facebook: DustandCreamGreece
Instagram: dustandcream
YouTube: DustandCreamGreece