Skip to main content

EBRD:Διαδικτυακή ημερίδα για την προώθηση των ελληνικών εξαγωγών στην Ουκρανία

Διαδικτυακή ημερίδα με θέμα «Προωθώντας τις Ελληνικές εξαγωγές στην Ουκρανία» θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου - Πώς θα την παρακολουθήσετε

Διαδικτυακή ημερίδα με θέμα «Προωθώντας τις Ελληνικές εξαγωγές στην Ουκρανία» θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου μεταξύ 2μμ-5μμ από την EBRD σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων ΣΕΒΕ, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών ΕΒΕΑ και τον ΣΕΒ σύνδεσμο επιχειρήσεων και βιομηχανιών με στόχο τη διευκόλυνση της εξαγωγικής δραστηριότητας των ελληνικών επιχειρήσεων στην ουκρανική αγορά.

Πιο συγκεκριμένα, η ημερίδα θα αφορά βασικές πτυχές για τις εξαγωγές στην Ουκρανία, συμπεριλαμβανομένων των φορολογικών και νομικών ρυθμίσεων, των συνάψεων συμβάσης, των προμηθειών, της τιμολόγησης, των διαύλων διανομής, των επιπτώσεων της covid-19 και άλλων πληροφοριών εισόδου στην αγορά. Παράλληλα, θα παρουσιαστούν τα συμβουλευτικά εργαλεία της EBRD με στόχο την υποστήριξη των πλάνων ανάπτυξης και εξωστρέφειας των επιχειρήσεων.

Η συμμετοχή στη διαδικτυακή ημερίδα είναι δωρεάν. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Εδώ θα βρείτε το πρόγραμμα και τον σύνδεσμο συμμετοχής στο webinar. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με email στο paschalz@ebrd.com είτε τηλεφωνικώς στο (+30) 2111064331.