Skip to main content

Μετά από 75 μέρες βγήκε από το νοσοκομείο ο Λεβέντης - Έχασε 20 κιλά (vid)

Ο Βασίλης Λεβέντης παρέμεινε στον Ευαγγελισμό για περισσότερες από 70 ημέρες και έδωσε μεγάλη μάχη για την υγεία του - Δείτε τις πρώτες εικόνες.

Εμφανώς αδυνατισμένος έπειτα από τη μεγάλη περιπέτεια που είχε με τον κορωνοϊό και καθισμένος σε καροτσάκι βγήκε από το ασθενοφόρο και μπήκε στο σπίτι του στη Βάρη ο Βασίλης Λεβέντης μετά τις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης.

Ο Βασίλης Λεβέντης παρέμεινε στον Ευαγγελισμό για περισσότερες από 70 ημέρες και έδωσε μεγάλη μάχη για την υγεία του. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη ΜΕΘ εμφάνισε και καρδιακό πρόβλημα, αλλά το ξεπέρασε και αυτό.

Σύμφωνα με το OPEN, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του έχασε περισσότερα από 20 κιλά και θα συνεχίσει τη θεραπεία του από το σπίτι του στη Βάρη. Επίσης, παρουσιάζει και κάποιο πρόβλημα στην ομιλία καθώς είχε υποβληθεί σε τραχειοστομία.

Γιος Βασίλη Λεβέντη: Εάν είχε εμβολιαστεί δεν θα περνάγαμε αυτή την περιπέτεια

Σε δηλώσεις του έξω από το νοσοκομείο, ο γιος του κ. Λεβέντη, Μάριος Γεωργιάδης, έστειλε μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού, ενώ ανέφερε πως η κατάσταση της υγείας του κ. Λεβέντη είναι πολύ επιβαρυμένη. Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης στην κάμερα τού ΣΚΑΪ, «αν είχε εμβολιαστεί, δεν θα είχαμε περάσει αυτή την περιπέτεια» συμπληρώνοντας πως ο Βασίλης Λεβέντης είχε τους φόβους του για να εμβολιαστεί γιατί αντιμετώπιζε υποκείμενα νοσήματα.

«Ο πατέρας μου είναι ανυπόμονος να πάει στο σπίτι, είναι καλά, έχει μεγάλη μυοσκελετική αδυναμία. Έχει καταπονηθεί πολύ ο οργανισμός του. Νοητικά είναι πολύ καλά. Το βιώσαμε πολύ δύσκολα όλο αυτό, χωρίς να ξέρουμε αν θα τα καταφέρει. Βλέπουμε μισογεμάτο το ποτήρι, γιατί έχουμε μπροστά μας έναν γολγοθά. Δεν ήταν στο κίνημα των αντιεμβολιαστών. Δεν είχε εμβολιαστεί γιατί δεν πρόλαβε και είχε φοβίες για τα υποκείμενα νοσήματα που είχε. Αν είχε εμβολιαστεί, δεν θα είχαμε περάσει αυτή την περιπέτεια. Εμφανίστηκε στεφανιαία νόσος στη διάρκεια της νοσηλείας του. Έμεινε 15 μέρες διασωληνωμένος και τις υπόλοιπες μέρες με τραχειοστομία», είπε χαρακτηριστικά.

Στις δηλώσεις του Μάριος Γεωργιάδης ευχαρίστησε το νοσηλευτικό προσωπικό και είπε πως περιμένει να ανοίξει η πλατφόρμα για να εμβολιάσει και τον γιο του. «Να ευχαριστήσω το νοσηλευτικό προσωπικό, όσους στάθηκαν δίπλα στον πατέρα μου. Χωρίς αυτούς, δεν θα ήταν στη ζωή. Αν δεν ήταν αυτοί οι άνθρωποι κοντά του, δεν θα ήμουν εδώ να τον πάρω και να τον πάω στο σπίτι. Προτρέπω τον κόσμο να εμβολιαστεί, όχι για να μην νοσήσει, αλλά για να μην πεθάνει. Περιμένω να ανοίξει η πλατφόρμα να εμβολιάσω τον γιό μου που είναι 10 ετών», σημείωσε.