Skip to main content

«Εδώ γιατί καθυστερούμε;»: Ο Τσιάρτας θέλει το ΚΚΕ εκτός νόμου - Η ανάρτησή του

Πολλοί χρήστες αντέδρασαν στην ανάρτησή του, ρωτώντας τον γιατί δεν πάει Ουκρανία, ενώ άλλοι τον συγκρίνουν με τον Μπογδάνο και τη Λατινοπούλου

Μία ανάρτηση του παλαίμαχου παίκτη της ΑΕΚ Βασίλη Τσιάρτα προκαλεί αντιδράσεις στο διαδίκτυο.

Πιο συγκεκριμένα, με αφορμή μια είδηση που δημοσιεύτηκε ότι απαγορεύτηκε το Κομμουνιστικό Κόμμα στην Ουκρανία, ο Βασίλης Τσιάρτας ζήτησε να γίνει το ίδιο και στην Ελλάδα, σε νέα του ανάρτηση στο Twitter. «Εδώ γιατί καθυστερούμε;», έγραψε.

Πολλοί χρήστες αντέδρασαν στην ανάρτησή του, ρωτώντας τον γιατί δεν πάει Ουκρανία, ενώ άλλοι τον συγκρίνουν με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο και την Αφροδίτη Λατινοπούλου, με τους οποίους ο Β. Τσιάρτας διατηρεί επαφή.

Ο Βασίλης Τσιάρτας απάντησε στα επικριτικά σχόλια λέγοντας «Άγνωστη λέξη η δημοκρατία για τους κομμουνιστές».

Την ανάρτηση του Βασίλη Τσιάρτα σχολίασε και ο προσκείμενος στο ΚΚΕ δημοσιογράφος Νίκος Μπογιόπουλος, ο οποίος μάλιστα αποκάλεσε τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή «φασιστόμουτρο», ενώ ειρωνεύτηκε τον Τσιάρτα και τον αποκάλεσε «αργόστροφο», καθώς η είδηση της απαγόρευσης του ΚΚ στην Ουκρανία είναι… 8 ετών.

«Το θέμα δεν είναι ότι το φασιστόμουτρο @VasilisTsiartas θέλει απαγόρευση του ΚΚΕ (τι φασιστόμουτρο θα ήταν άλλωστε). Το θέμα είναι ότι το ΚΚ Ουκρανίας έχει τεθεί εκτός νόμου στην…δημοκρατική Ουκρανία εδώ και 8 χρόνια αλλά αυτός ο αργόστροφος τώρα θυμήθηκε να…πανηγυρίσει», ανέφερε ειρωνικά.

Στο ίδιο μήκος κύματος αντέδρασε και ο Βασίλης Τσιάρτας, χρησιμοποιώντας βαριές εκφράσεις και αποκαλώντας τον κ. Μπογιόπουλο «σταλινόσπερμα».

«Καλώς τον σύντροφο. Νευράκια βλέπω πάλι Σταλινόσπερμα. Δεν σε ανησυχεί το γεγονός ότι υποστηρίζεις κάτι που απαγορεύεται ακόμα κ σε χώρες που έφτιαξαν κομμουνιστές; Εγώ δεν πανηγυρίζω. Απλά λέω ότι καθυστερούμε ν αποβάλουμε τα κομμουνιστικά απόβλητα από την Βουλή. Συμμορίτες killer», ήταν η απάντηση Τσιάρτα.

Το περιοδικό του ΚΚΕ «Οδηγητής» απάντησε στον Β. Τσιάρτα:

«Σκεφτήκαμε να μπούμε στον κόπο να εξηγήσουμε στον @VasilisTsiartas γιατί το σύστημα "καθυστερεί" να ξεμπερδέψει με το ΚΚΕ, αλλά επειδή δε φημίζεται για την ταχύτητά του, μέχρι να απαντήσει, θα έχουν χτιστεί άλλα 5 γήπεδα στη Φιλαδέλφεια και θα είναι πάλι ακάλεστος…».