Skip to main content

Έδωσε το σύνθημα ο Ματίγια: Να συνεχίσουμε το καλό σερί με ΟΣΦΠ (vid)

«Έχουμε πίστη και αυτοπεποίθηση για το δικό μας παιχνίδι, πρέπει να δείξουμε την ποιότητά μας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ισπανός χαφ του Άρη.

Κατάλληλα προετοιμασμένοι ώστε να συνεχίσουν το καλό τους σερί είναι οι ποδοσφαιριστές του Άρη ενόψει της μεθαυριανής αναμέτρησης απέναντι στον Ολυμπιακό σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova, ο Χαβιέ Ματίγια.

Ο Ισπανός χαφ των «κιτρινόμαυρων» χαρακτήρισε το παιχνίδι «δύσκολο» και τους Πειραιώτες «σημαντικό αντίπαλο» αλλά τόνισε πως το συγκρότημα του Μίκαελ Ένινγκ θα πρέπει να αγωνιστεί με αυτοπεποίθηση δείχοντας την ποιότητά του στο Φάληρο.

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε σημαντικό αντίπαλο. Έχουμε ένα καλό σερί αγώνων και θέλουμε να το συνεχίσουμε. Και για τις δυο ομάδες είναι δύσκολο το ματς. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα και είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι» δήλωσε αρχικά ο Ίβηρας άσος για να προσθέσει:

«Έχουμε πίστη και αυτοπεποίθηση για το δικό μας παιχνίδι, πρέπει να δείξουμε την ποιότητά μας, ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατή ομάδα που δέχεται δύσκολα γκολ, έχει ποιοτικούς παίκτες και πολύ καλή ισορροπία στο παιχνίδι του. Θέλουμε να αγωνιστούμε όσο καλύτερα γίνεται. Και στον πρώτο γύρο δείξαμε καλή εικόνα, παρά το ότι στο φινάλε ηττηθήκαμε. Στα μεγάλα ματς δείχνουμε το καλό μας πρόσωπο. Ο Σάσα και ο Γκάμα θα απουσιάσουν, είναι σημαντικοί ποδοσφαιριστές, έχουμε λύσεις όμως, ο Μπα είναι καλός παίκτης, θα τα δώσουμε όλα, είμαστε ομάδα όχι μόνο 11 παικτών, αλλά και με λύσεις από άλλους παίκτες».

Για το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας του, ο Χαβιέ Ματίγια σχολίασε: «Ξέρουν όλοι ότι είμαι ικανοποιημένος από τον Άρη, είναι θέμα διαπραγμάτευσης, κατά πόσο έχει εκτιμηθεί και αξιολογηθεί η δουλειά μου, στο τέλος της σεζόν θα ξέρουμε, η διάθεσή μου πάντως είναι να συνεχίσω στον Άρη».