Skip to main content

ΕΕΘ: Οι ευχές του Μιχάλη Ζορπίδη για τη νέα χρονιά

«Χρόνια πολλά με ευημερία και πρόοδο για την πόλη και την Πατρίδα μας», το μήνυμα του προέδρου του Επιμελητηρίου - Στις 11 Ιανουαρίου η κοπή της πίτας

Τις ευχές του προς τα μέλη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης για τη νέα χρονιά έστειλε ο πρόεδρος του ΕΕΘ, Μιχάλης Ζορπίδης.

«Ελπίζω και εύχομαι το 2020 να φέρει για την Αγορά περισσότερη ανάπτυξη και ευημερία, που μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσα σε συνθήκες ειρήνης, γαλήνης, ομόνοιας και συναντίληψης, στοιχεία για τα οποία είναι υπεύθυνη να καλλιεργήσει η πολιτική ηγεσία της Πατρίδας μας», αναφέρει στο μήνυμά του μεταξύ άλλων ο κ. Ζορπίδης.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Ζορπίδη:
 
«Αγαπητοί συνάδελφοι - μέλη του ΕΕΘ

Εύχομαι από καρδιάς η νέα χρονιά να φέρει στον καθέναν προσωπική και οικογενειακή ευτυχία αλλά και επαγγελματική πρόοδο. Εύχομαι ο καθένας από εμάς να βρει μέσα στην χρονιά που έρχεται τη δύναμη αλλά και τις ευκαιρίες που του έλειψαν την περασμένη μέσα σε συνθήκης γαλήνης και αγάπης.

Το Επιμελητήριο μας, η διοίκηση και το προσωπικό του θα κάνει κάθε προσπάθεια ώστε να στέκεται διαρκώς στο πλευρό των μελών του, ανοικτό πάντα σε ιδέες, προτάσεις και κριτική.
Εύχομαι για την πόλη, την αγαπημένη μας Θεσσαλονίκη, στη νέα χρονιά να βαδίσει σε νέους δρόμους δημιουργίας, ανάπτυξης και ενότητας προς όφελος των Θεσσαλονικέων και του μέλλοντός της.

Ελπίζω και εύχομαι το 2020 να φέρει για την Αγορά περισσότερη ανάπτυξη και ευημερία, που μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσα σε συνθήκες ειρήνης, γαλήνης, ομόνοιας και συναντίληψης, στοιχεία για τα οποία είναι υπεύθυνη να καλλιεργήσει η πολιτική ηγεσία της Πατρίδας μας.

Η Ελλάδα γλύτωσε τα χειρότερα, στέκεται σιγά- σιγά στα πόδια της. Είναι ευθύνη και καθήκον όλων μας να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας στην υπηρεσία του κοινού καλού. Χρόνια πολλά σε όλους».

Στις 11 Ιανουαρίου η κοπή της πίτας του ΕΕΘ

Το Σάββατο 11 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο πρωτοχρονιάτικο δείπνο για την κοπή της βασιλόπιττας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου. Το δείπνο θα παρατεθεί σε αίθουσα του ξενοδοχείου "Καψής", στις 9 το βράδυ.

Στο δείπνο έχουν προσκληθεί μέλη της κυβέρνησης, αυτοδιοικητικοί, πολιτικοί και παραγωγικοί φορείς της πόλης καθώς και οι διοικήσεις των επαγγελματικών σωματείων.

Το πρωτοχρονιάτικο δείπνο αποτελεί παραδοσιακά την πρώτη λαμπρή εκδήλωση της χρονιάς, στην οποία η διοίκηση, το Διοικητικό Συμβούλιο και το προσωπικό του ΕΕΘ ανταλάσσουν ευχές με τους φορείς της πόλης και τον κόσμο της Αγοράς.