Skip to main content

Στη Βουλή ο γολγοθάς του Αρειανού Δημήτρη που παλεύει για τη ζωή του

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ελληνικής Λύσης, Κώστας Χήτας μίλησε σε μια επιτροπή στη Βουλή με θέμα τα θύματα από τροχαία ατυχήματα.

Εκτενή αναφορά στον γολγοθά που ανεβαίνει η οικογένεια του 25χρονου οπαδού του Άρη Δημήτρη, ο οποίος είχε ένα σοβαρό ατύχημα και βρίσκεται σε κώμα τα τελευταία δύο χρόνια έκανε την Τετάρτη, ο Κώστας Χήτας σε μια επιτροπή στη Βουλή με θέμα τα θύματα από τροχαία.

O κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ελληνικής Λύσης ανέφερε αρχικά: «H σημερινή επιτροπή για την Οδική ασφάλεια ήταν ένα μάθημα για όλους μας. Παρακολουθήσαμε συγκλονιστικές μαρτυρίες ανθρώπων που η ζωή τους άλλαξε ραγδαία, έπειτα από ένα δυστύχημα, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν ξαφνικά έναν δικό τους άνθρωπο» για να συμπληρώσει:

«Απέναντι σε αυτούς τους ανθρώπους έχουμε χρέος ως Πολιτεία να τους βοηθήσουμε και να τους στηρίξουμε προκειμένου να αντεπεξέλθουν σε αυτόν τον εφιάλτη, που τους επεφύλαξε η μοίρα... Η Ελληνική Λύση και ο Κυριάκος Βελόπουλος θα είναι στο πλευρό τους με όποιον τρόπο μπορούμε».

O βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης του κόμματος και εκπρόσωπός του στην Επιτροπή για την Οδική Ασφάλεια στάθηκε στην περίπτωση του άτυχου φιλάθλου των «κιτρινόμαυρων» από τη Θεσσαλονίκη.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, «η οικογένεια του προσπαθεί με κάθε τρόπο να μπορέσει να τον κρατήσει στη ζωή όμως παρά τις προσπάθειες και τη στήριξη ακόμα και της αγαπημένης του ομάδας τον Άρη Θεσσαλονίκης, σήμερα τα συνολικά χρέη για τα νοσήλια πνίγουν τις ελπίδες για τη δύσκολη συνέχεια».

Πιο αναλυτικά, ο Κώστας Χήτας υπογράμμισε:

«Συνήθως, στα ΜΜΕ της χώρας μας, οι αναφορές στα τροχαία δυστυχήματα και στις συνέπειες που προκαλούν στην ελληνική κοινωνία, εξαντλούνται στη δημοσιοποίηση του αριθμού των νεκρών.

Όσο περισσότεροι οι νεκροί, τόσο εκτενέστερη η αναφορά, που συνοδεύεται συνήθως με τις ηλικίες των θυμάτων και τις οικογένειες που αφήνουν πίσω.

Σπανιότερα αναφέρεται ένα εξίσου σημαντικό πρόβλημα:

Οι χιλιάδες ανάπηροι, που περνούν το υπόλοιπο της ζωής τους σε αναπηρικό καροτσάκι, αλλά και οι τραυματίες που σε δεύτερο χρόνο υποκύπτουν εντέλει στα τραύματά τους».