Skip to main content

Έφυγε από τη ζωή ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη Γ. Παπαμιχαήλ

Πέθανε αιφνιδίως ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη, της Δόξας και του Πανιωνίου - Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στα Κουφάλια, όπου κατοικούσε

Σε ηλικία 67 ετών έφυγε από τη ζωή εντελώς ξαφνικά και δίχως να έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα υγείας, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη τη δεκαετία του ‘70, της Δόξας Δράμας και του Πανιωνίου, Γιώργος Παπαμιχαήλ.

Μέχρι πρόσφατα μάλιστα αγωνιζόταν κανονικά και στα παιγνίδια των βετεράνων του Άρη, ενώ μετά από αυτό το δυσάρεστο γεγονός ο Σύνδεσμος Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών των «κιτρινόμαυρων» αποφάσισε να αναβάλει την προγραμματισμένη για αύριο εκδήλωση κοπή πίτας.

Η κηδεία του Γιώργου Παπαμιχαήλ θα γίνει την Παρασκευή στα Κουφάλια, όπου και κατοικούσε ο εκλιπών.

Ανακοίνωση για τον ξαφνικό χαμό του, εξέδωσαν και οι βετεράνοι παίκτες του Άρη.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν:

«Ο σύνδεσμος παλαιμάχων ποδοσφαιριστών τού ΑΡΗ εκφράζει την οδύνη του για τον αδόκητο χαμό τού Γιώργου Παπαμιχαήλ.

Παράλληλα εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια τού Γιώργου πού έφυγε εντελώς ξαφνικά και απροσδόκητα σε ηλικία 67 ετών. Ο Γιώργος Παπαμιχαήλ υπήρξε ποδοσφαιριστής τού ΑΡΗ την δεκαετία τού 1970,αλλά και τής Δόξας Δράμας και τού Πανιωνίου αντίστοιχα.

Άνθρωπος με κοινωνικές ευαισθησίες, ήταν μέλος τού συνδέσμου παλαιμάχων ποδοσφαιριστών τού ΑΡΗ και συμμετείχε κανονικά στους αγώνες των παλαιμάχων τού ΑΡΗ για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Θερμά συλλυπητήρια και κουράγιο στην οικογένεια

Να είναι υπερήφανοι για τον Γιώργο

Ας είναι ελαφρύ το χώμα πού θα τον σκεπάσει

Σ.Π.Π. ΑΡΗ Θεσσαλονίκης»