Skip to main content

Έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής Περικλής Περάκης

Ο τραγουδιστής νοσηλευόταν εδώ και δύο εβδομάδες στην Καρδιολογική Κλινική του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, όμως δυστυχώς έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Έφυγε από τη ζωή ο Περικλής Περάκης, βυθίζοντας στη θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο. Ο τραγουδιστής νοσηλευόταν εδώ και δύο εβδομάδες στην Καρδιολογική Κλινική του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, όμως δυστυχώς έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή με μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η τραγουδίστρια Σου Κύρκου. Πιο συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία από την εποχή που συνεργάζονταν, κατά τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της μουσικής.

Στη δημοσίευση έγραψε: «Δυστυχώς έφυγε σήμερα από τη ζωή ο τραγουδιστής με την υπέροχη φωνή Περικλής Περάκης. Καλό παράδεισο να έχει».

Στη συνέχεια και το Δ.Σ. της Ένωσης Τραγουδιστών Ελλάδος αποχαιρέτησε τον τραγουδιστή με μία ανάρτηση. «Έφυγε ο Περικλής Περάκης... Το Δ.Σ. της Ένωσης Τραγουδιστών Ελλάδος εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη για την απώλεια και τα θερμά συλληπητήρια στην οικογένειά του. Καλό ταξίδι Περικλή... Η εξόδιος ακολουθία θα λάβει χώρα το Σάββατο 23-7-2022 και ώρα 10.30 πμ στο κοιμητήριο Ζωγράφου», γράφει η ανάρτηση.

Ο Περικλής Περάκης μεσουράνησε τη δεκαετία του ’70 ερμηνεύοντας μεγάλες επιτυχίες όπως το «Απονιά», σε μουσική Στέλιου Σωτηρίου και στίχους Καλλιόπης Μαρμαρινού και το «Ποιος να το πίστευε» των ίδιων δημιουργών.