Skip to main content

Εύκολοι και γρήγοροι τρόποι για να αναβαθμίσεις την αγαπημένη σου ponytail

Όταν δεν ξυπνάμε όμως, χρειάζεται να γνωρίζουμε κάποια εύκολα και χρήσιμα tips για να ετοιμαστούμε γρήγορα. Δείτε tips για όμορφες ponytails.

Οι ημέρες μας χωρίζονται σε δύο μεγάλες κατηγορίες. Στην πρώτη ανήκουν οι ημέρες που ακούμε εγκαίρως το ξυπνητήρι το πρωί και στη δεύτερη ανήκουν όλες εκείνες οι ημέρες που σηκωνόμαστε από το κρεβάτι μετά από πολύ, πολύ προσπάθεια και ακόμα περισσότερα snoozes.

Όταν ξυπνάμε εγκαίρως σημαίνει πως έχουμε χρόνο να ετοιμαστούμε για την ημέρα μας και να περιποιηθούμε όσο θέλουμε τα μαλλιά και το μακιγιάζ μας. Όταν δεν ξυπνάμε όμως, χρειάζεται να γνωρίζουμε κάποια εύκολα και χρήσιμα tips για να ετοιμαστούμε γρήγορα.

Εάν μάλιστα, οι ponytails είναι το αγαπημένο σου χτένισμα, αλλά θέλεις να το αναβαθμίσεις, εμείς σου έχουμε τις λύσης. Συγκεντρώσαμε 4 πολύ γρήγορους τρόπους για να αναβαθμίσεις την ponytail σου και δεν θα χρειαστείς περισσότερα από πέντε λεπτά.

1. Τύλιξε γύρω από την ponytail σου ένα φουλάρι σε χαρούμενο χρώμα ή μοτίβο.

Instagram/thestylestalkercom



2. Κάνε μία χαλαρή πλεξούδα και φόρεσε το αγαπημένο σου ζευγάρι statement σκουλαρίκια.

Instagram/thestylestalkercom



3. Πιάσε τα μαλλιά σου σε μία χαμηλή αλογοουρά. Στη συνέχεια τοποθέτησε διαφανή λαστιχάκια μέχρι τις άκρες των μαλλιών σου.

Instagram/thestylestalkercom



4. Εάν θέλεις ένα εύκολο αλλά και πολύ γρήγορο tip, αρκεί να προσθέσεις στη συλλογή σου μερικά scrunchies σε έντονα χρώματα. Σταθεροποίησε τα μαλλιά σου με ένα scrunchy και το αποτέλεσμα θα είναι πολύ κοριτσίστικο.

Πηγή: instyle.gr