Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Επιχείρηση απομάκρυνσης παράνομων πάγκων στη Νέα Παραλία (vid)

Με γερανό από τη Διεύθυνση Καθαριότητας απομακρύνθηκαν οι παράνομοι πάγκοι, τους οποίους αφήνουν οι μικροπωλητές στη Νέα Παραλία.

Αιφνιδιαστική επιχείρηση απομάκρυνσης παράνομων πάγκων μικροπωλητών πραγματοποιήθηκε το πρωί από τη Δημοτική Αστυνομία στο παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης.

Η επιχείρηση ξεκίνησε υπό το συντονισμό του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου για θέματα Δημοτικής Αστυνομίας Δημήτρη Δαγκλή, από την πλατεία Λευκού Πύργου και σε στοχευμένα σημεία που είχε διαπιστωθεί ότι υπήρχε πρόβλημα με παράνομους πάγκους.

Με γερανό από τη Διεύθυνση Καθαριότητας απομακρύνθηκαν οι παράνομοι πάγκοι, τους οποίους αφήνουν οι μικροπωλητές την ημέρα, προκειμένου να τους επαναλειτουργήσουν από το απόγευμα, όπου ο κόσμος βγαίνει για βόλτα στην παραλία.

Έλεγχοι για την καταγραφή των πάγκων και τα σημεία που τα εγκαταλείπουν είχαν πραγματοποιηθεί τις προηγούμενες ημέρες. «Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε τη διοίκηση του δήμου, οι προθέσεις μας ήταν ξεκάθαρες. Οι προσπάθειές μας για την ευταξία και στην παραλία που είναι η βιτρίνα της πόλης συνεχίζονται. Θα επιμείνουμε μέχρι να επικρατήσει η νομιμότητα», υπογράμμισε ο κ. Δαγκλής στη Voria.gr.