Skip to main content

Έφοδος φιλάθλων της Μάντσεστερ στο γήπεδο πριν τον αγώνα με τη Λίβερπουλ (vid)

Μάλιστα, ένα γκρουπ αυτών κατάφερε να περάσει από τις θύρες, να «σπάσει» τις δυνάμεις ασφαλείας και να εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο.

Έφοδο στο γήπεδο «Ολντ Τράφορντ» έκαναν οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν από τον αγώνα με τη Λίβερπουλ. Οι φίλαθλοι της ομάδας μπήκαν στο γήπεδο για να διαμαρτυρηθούν  κατά της ιδιοκτησίας της οικογένειας Γκλέιζερ και την αρχική εμπλοκή της ομάδας στην European Super League.

Μάλιστα, ένα γκρουπ αυτών κατάφερε να περάσει από τις θύρες, να «σπάσει» τις δυνάμεις ασφαλείας και να εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο.

Αποδέκτης της διαμαρτυρίας η οικογένεια Γκλέιζερ, η οποία αρχικά έβαλε τη Γιουνάιτεντ στην European Super League. Νωρίτερα με καπνογόνα επιχείρησαν να μπλοκάρουν την είσοδο της αποστολής της ομάδας στο ξενοδοχείο. Σε αυτό το πλαίσιο, το πούλμαν της ομάδας έχει καθυστερήσει να ξεκινήσει από το ξενοδοχείο για το γήπεδο.

Το πλήθος, πάντως, διαλύθηκε γρήγορα και υποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να επιτρέψει στους ποδοσφαιριστές να κάνουν το ζέσταμά τους. 

Οι φίλαθλοι δεν έχουν επιστρέψει, πάντως στον διαιτητή της αναμέτρησης να βγει από το αυτοκίνητό του, ενώ σύμφωνα με το Sky, δεν υπάρχουν ενδείξεις πως το πούλμαν της Γιουνάιτεντ έχει φύγει από το ξενοδοχείο για το γήπεδο. Η καθυστέρηση στην έναρξη του αγώνα είναι δεδομένη, ενώ για την ώρα δεν συντρέχουν λόγοι αναβολής του αγώνα, καθώς οι οπαδοί δεν έχουν εισέλθει στους χώρους των αποδυτηρίων.  

Δείτε το σχετικό βίντεο: