Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Στο ΥΜΑΘ ο Μητσοτάκης - «Όλα υπό έλεγχο στα νοσοκομεία» (vids)

Στο υπουργείο Μακεδονίας Θράκης έφτασε ακριβώς στις 4 το απόγευμα ο πρωθυπουργός ενόψει της συνάντησης με τους παραγωγικούς φορείς.

«Άγγλος» στο ραντεβού του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε στο ΥΜΑΘ ακριβώς στις 4 το απόγευμα, προκειμένου να έχει συναντήσεις με φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και τους παραγωγικούς φορείς ενόψει της ΔΕΘ.

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη περίμενε στην είσοδο του Διοικητηρίου ο αρμόδιος υφυπουργός ΥΜΑΘ Σταυρος Καλαφάτης.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για την αναστάτωση που έχει προκαλέσει στα νοσοκομεία η αναστολή εργασίας σε όσους υγειονομικούς αρνούνται να εμβολιαστούν, ο πρωθυπουργός απάντησε χαρακτηριστικά «όλα υπό έλεγχο».

Ήδη έχουν έρθει στο διοικητήριο οι υπουργοί Μεταφορών και Υποδομών Κ. Καραμανλης, Επικρατείας Άκης Σκέρτσος και Πολιτισμού Λ. Μενδωνη και οι υφυπουργοί υποδομών Γ. Καραγιάννης και Περιβάλλοντος και Ενέργειας αρμόδιος για θέματα χωροταξικά Ν. Ταγαράς.

Επίσης ήρθαν ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Στις 16.20 έφτασε στο διοικητήριο και ο υπουργός Ανάπτυξης και επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

Μισή ώρα μετά την έλευση του πρωθυπουργού συμπληρώθηκε και η έλευση των εκπροσώπων των παραγωγικών και οικονομικών φορέων καθώς η σχετική σύσκεψη αρχίζει σε λίγο, μετά το πέρας της συνάντησης με τους βουλευτές