Skip to main content

Εγκαίνια για το περίπτερο της ΕΔΑ ΘΕΣΣ στην 83η ΔΕΘ (φωτο)

Πλήθος κόσμου επισκέπτεται καθημερινά το Stand 14 / Περίπτερο 10 της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, για να ενημερωθεί σχετικά με τη διαδικασία σύνδεσης.

Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ για άλλη μια χρονιά συμμετέχει ενεργά στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Τα εγκαίνια του περιπτέρου πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή, 9 Σεπτεμβρίου παρουσία του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργου Σταθάκη, και του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος, Σωκράτη Φάμελλου.

Στις δηλώσεις του ο κ. Σταθάκης, αναφέρθηκε στην αναπτυξιακή πορεία της Εταιρείας και τόνισε ότι η ΕΔΑ ΘΕΣΣ αποτελεί πρότυπο και λειτουργεί ως υπόδειγμα στο ενεργειακό περιβάλλον της χώρας.

Πλήθος κόσμου επισκέπτεται καθημερινά το Stand 14 / Περίπτερο 10 της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, για να ενημερωθεί σχετικά με τη διαδικασία σύνδεσης και να λάβει πληροφορίες για την τροφοδότηση των νέων περιοχών. 

Μεταξύ άλλων, στα εγκαίνια παρευρέθηκαν ο υπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος, ο Γενικός Διευθυντής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, Λεωνίδας Μπακούρας, ο Διευθυντής Νομικών και Ρυθμιστικών Θεμάτων της ENI Gas e Luce, Pietro Galizzi, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΠΑ, Δημήτρης Τζώρτζης, ο ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας, Κώστας Γιουτίκας Κ, Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, Βενέτης Μπούρας, το μέλος του Δ.Σ. της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, Παντελής Μάνης, ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου, ο Δήμαρχος Θέρμης, Θεόδωρος Παπαδόπουλος και ο προέδρος της ΡΑΕ, Νίκος Μπουλαξής.