Skip to main content

Εγκαίνια της έκθεσης κοστουμιών της πασαρέλας των Φίλων Νέας Παραλίας

Το θέμα της επόμενης πασαρέλας θα αναδεικνύει τη σχέση μόδας και λογοτεχνίας, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του συλλόγου, Πρόδρομος Νικηφορίδης

Τα εντυπωσιακά κοστούμια που παρουσιάστηκαν στην 5η κατά σειρά «Νέα Παραλία - Νέα Πασαρέλα, Μόνο Ανακύκλωση» του Συλλόγου «Φίλοι Νέας Παραλίας» εκτίθενται από σήμερα στο κτήριο Μ2 του Μεγάρου Μουσικής.

Όπως αναφέρουν οι Φίλοι της Νέας Παραλίας τα κουστούμια έρχονται να συναντήσουν τον φυσικό τους χώρο καθώς το θέμα της πασαρέλας ήταν η όπερα. Μάλιστα, οι ημερομηνίες της έκθεσης συμπέφτουν με την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μείωσης Αποβλήτων, οι στόχοι της οποίας συνάδουν πλήρως με το μήνυμα που θέλει να προωθήσει και η πασαρέλα η οποία χρησιμοποιεί αποκλειστικά ανακυκλώσιμα υλικά για τη δημιουργία των ρούχων της.

Από το βήμα των εγκαινίων που πραγματοποιήθηκαν σήμερα το απόγευμα, ο πρόεδρος του συλλόγου «Φίλοι Νέας Παραλίας» και αρχιτέκτων της Νέας Παραλίας, Πρόδρομος Νικηφορίδης, ανακοίνωσε το θέμα της επόμενης πασαρέλας που θα αναδεικνύει τη σχέση μόδας και λογοτεχνίας θέτοντας το ερώτημα «πώς θα ντύσουμε τον αγαπημένο μας ήρωα ή την αγαπημένη μας ηρωίδα».

Τα εγκαίνια έκλεισαν με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο, με ένα χορευτικό κουαρτέτο υπό την καθοδήγηση της Ροδούλας Γουλιαμπέρη.