Skip to main content

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η Καρολάιν έψαχνε ξενοδοχείο για να φύγει από το σπίτι

Η ΕΛΑΣ έχει στα χέρια της στοιχεία που δείχνουν ότι την τελευταία βραδιά πριν από το στυγερό έγκλημα έψαχνε ξενοδοχείο στην Αθήνα.

Η αγρίως δολοφονημένη Καρολάιν φέρεται να είχε προβλήματα με τον σύζυγό της, ο οποίος πλέον εξετάζεται ως ο κύριος ύποπτος.

«Δεν ήταν ένα ανέφελο ζευγάρι. Η Καρολάιν ψαχνόταν να φύγει από το σπίτι μαζί με το παιδί», αναφέρει το iefimerida.gr.

Μάλιστα, η Ελληνική Αστυνομία έχει στα χέρια της στοιχεία που δείχνουν ότι την τελευταία βραδιά πριν από το στυγερό έγκλημα έψαχνε στην πλατφόρμα Booking ξενοδοχείο στην Αθήνα για να φύγει από το σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικές αρχές κατάφεραν να ανακτήσουν γραπτά μηνύματα sms από το κινητό της Καρολάιν με τον σύζυγό της το βράδυ του φόνου με ύφος που προσιδιάζει με προστριβή ανάμεσά τους.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, φέρεται ανάμεσα στα ανακτηθέντα γραπτά μηνύματα να υπάρχει και απειλητικό sms από την 20χρονη προς τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ότι θα τον χωρίσει και θα φύγει μαζί με το παιδί τους από το σπίτι, το ίδιο βράδυ του φόνου. Στοιχείο που -αν και εφόσον επιβεβαιωθεί- θα μπορούσε να συνιστά κίνητρο δολοφονίας, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.