Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021
x

ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΤΗΣ 20ΧΡΟΝΗΣ

Ο 32χρονος πιλότος ανέφερε πως είδε το πρόσωπο του δολοφόνου της 20χρονης όταν του έπεσε το περιλαίμιο - Κοντά στην ταυτοποίηση η ΕΛΑΣ.

Κοντά στην ταυτοποίηση του δολοφόνου της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά βρίσκεται η αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η άτυχη κοπέλα και ο 32χρονος σύζυγός της είδαν το πρόσωπο του δολοφόνου, καθώς κάποια στιγμή έπεσε στο ύψος του λαιμού η μπαλακλάβα που κάλυπτε το πρόσωπό του.

Όπως κατέθεσε ο 32χρονος πιλότος, όταν ο δράστης ανέβηκε πάνω στο κρεβάτι για να ακινητοποιήσει την σύζυγό του, του έπεσε το περιλαίμιο μοτοσικλετιστή που φορούσε και έτσι είδε το πρόσωπό του.

Ο δολοφόνος ήταν εως 30 ετών, μελαμψός, 1,72 υψος και με περιττά κιλά.

Περιέγραψε στους αστυνομικούς, με κάθε λεπτομέρεια τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, το χρώμα των ματιών του και των μαλλιών του.

Δεν  μιλούσε καθόλου στους συνεργούς του, παρά μόνο όταν ήταν να εγκαταλείψουν την μεζονέτα είπε κάποιες λέξεις σε μια άγνωστη γλώσσα για τον πιλότο.

Οι αστυνομικοί του έδειξαν φωτογραφίες σεσημασμένων κακοποιών,  μήπως αναγνωρίσει τον δολοφόνο της γυναίκας του.

Αυτό θα γίνει και τις επόμενες ημέρες καθώς είναι μεγάλος ο αριθμός των υπόπτων, που έχουν μπει στο μικροσκόπιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών.

Οι αστυνομικοί περιμένουν και τα αποτελέσματα από τα εργαστήρια, καθώς θεωρούν σίγουρο πως ο δολοφόνος της Καρολάιν άφησε γενετικό υλικό στο σώμα της άτυχης κοπέλας αλλά και στα ρούχα που την έπνιξε και την έδεσε μπρούμυτα πάνω στο κρεβάτι.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ