Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021
x

ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΡΟΛΑΙΝ

Η σύμβουλος υγείας της άτυχης 20χρονης Καρολάιν κατέθεσε υπό άκρα μυστικότητα για τις συνεδρίες που έκανε μαζί της το ζευγάρι.

Yπό καθεστώς πλήρους μυστικότητας κατέθεσε η σύμβουλος ψυχικής υγείας της Καρολάιν Κράουτς και του συζύγου της Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο οποίος τη δολοφόνησε μέσα στο σπίτι όπου διέμεναν, στα Γλυκά Νερά.

Μίλησε για τις σχεδόν 20 συνεδρίες που έκαναν μαζί της, από τον Οκτώβριο του 2020 έως τον Φεβρουάριο του 2021, ενώ αποκάλυψε και τι έγινε στο πρώτο ραντεβού, στο γραφείο της στο Χαλάνδρι.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η Ελένη Μυλωνοπούλου είπε πως ο Αναγνωστόπουλος αρχικά έκανε λόγο για επιλόχειο κατάθλιψη της Καρολάιν. Όμως, όταν βγήκε από το γραφείο και η συνάντηση συνεχίστηκε χωρίς την παρουσία του, η κοπέλα της είπε ότι ήθελε να χωρίσει και ζήτησε βοήθεια, νιώθοντας εγκλωβισμένη από τον 33χρονο. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η Καρολάιν είπε «είμαι ερωτευμένη με το πρόσωπο και το παραμύθι που είχε στήσει, όμως σιχαίνομαι τον άνθρωπο».

Μάλιστα, η κ, Μυλωνοπούλου κατέθεσε στον ανακριτή ότι μετά το έγκλημα, δεχόταν απειλητικά μηνύματα από αγνώστους, για να μην αποκαλύψει όσα ήξερε για τη σχέση του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά. Η αστυνομία θα ερευνήσει τι τηλεφωνήματα ήταν αυτά και από ποιους έγιναν.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ