Skip to main content

Έγκλημα στις Σέρρες: «Θα έκανα βουτιά στην κόλαση για να γυρίσει πίσω το παιδί μου»

Ο πατέρας του 20χρονου που βρέθηκε μαχαιρωμένος στον θώρακα σε πάρκο των Σερρών είπε πως για έναν χαροκαμένο γονιό «δεν υπάρχει δικαίωση».

Αντιμέτωπος με το συμβάν που σημάδεψε τη ζωή του - τη δολοφονία του 20χρονου γιου - ήρθε ξανά ένας πατέρας από τις Σέρρες, αυτή τη φορά μέσα στη δικαστική αίθουσα όπου άκουσε ξανά όλα όσα έγιναν τη μέρα που το παιδί του βρέθηκε μαχαιρωμένο σε ένα πάρκο.

Μην μπορώντας να συγκρατήσει την οργή του, ο χαροκαμένος πατέρας στράφηκε λεκτικά πολλές φορές κατά του 22χρονου κατηγορούμενου, που καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη και τέσσερα χρόνια φυλάκισης.

Ισόβια στον 22χρονο που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου έναν 20χρονο σε πάρκο των Σερρών

«Το παιδί μου δεν γυρίζει πίσω. Υπάρχουν οι επιπτώσεις από τέτοιους παραβατικους χαρακτήρες σε όλα τα παιδιά. Μια συμβουλή θα δώσω σαν χαροκαμενος γονιός. Αγαπήστε τα παιδιά σας όπως αγαπήσαμε κι εμείς τον Δημήτρη μας», είπε ο πατέρας έξω από το Δικαστικό Μέγαρο.

«Εμείς του μάθαμε να είναι δοτικός, να αγαπάει και να εκτιμάει τα πάντα γύρω του. Ευχαριστώ από καρδιάς όλο το πανελλήνιο για τα κύματα συμπαράστασης που έδειξαν στην οικογένειά μας τους τελευταίους 15 μήνες», πρόσθεσε.

Ερωτώμενος αν νιώθει δικαιωμένος από την απόφαση του δικαστηρίου, σημείωσε πως «δεν υπάρχει δικαίωση για εμάς».

«Εμείς θα ήμασταν δικαιωμένοι αν το παιδί μας γύριζε πίσω. Αν μου έλεγαν ότι ο γιος μου θα μπορούσε να γυρίσει πίσω, θα έκανα βουτιά στην κόλαση και θα γύριζα πίσω κι όλα τα παιδιά του κόσμου», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε πως έχει εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη «που ξέρει να κάνει σωστά τη δουλειά της».