Skip to main content

Στους ρυθμούς του Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου η Θεσσαλονίκη(vid)

Η προϊσταμένη του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη, Μαρία Αντωνίου έδωσε το σήμα της έναρξης του Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου στις 6 μμ.

Εκατοντάδες δρομείς ξεχύθηκαν στη Λεωφόρο Νίκης μόλις η προϊσταμένη του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη, Μαρία Αντωνίου, έδωσε το σήμα της έναρξης του 8ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης - Dole στις 6.00 το απόγευμα.

Των δρομέων προηγήθηκαν οι αθλητές με τα τροχήλατα αμαξίδια.

Όλοι οι συμμετέχοντες λαμβάνουν θερμό χειροκρότημα από φίλους και περαστικούς αλλά και πολίτες που έχουν κατέβει στο κέντρο για να παρακολουθήσουν το αθλητικό γεγονός που έχει προσδώσει μια εορταστική ατμόσφαιρα στην πόλη.

Σημειώνεται πως  περισσότεροι από 20.000 εγγεγραμμένοι δρομείς από 60 χώρες, μεταξύ των οποίων πάρα πολλοί Έλληνες και ξένοι πρωταθλητές τρέχουν σήμερα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο του 8ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης - Dole.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει τον Ημιμαραθώνιο δρόμο (ώρα έναρξης 18:00) με αφετηρία επί της οδού Ναυάρχου Κουντουριώτου (αρχή παραλιακής Λεωφόρου Νίκης) και τερματισμό στον Λευκό Πύργο, καθώς και τον Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ. (ώρα έναρξης 21:00), με αφετηρία από το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και τερματισμό επίσης στον Λευκό Πύργο.