Skip to main content

Εκδήλωση για την Καινοτομία στη Β. Ελλάδα στο πλαίσιο του Helexpo Forum

Η εκδήλωση διοργανώνεται από το NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας σε συνεργασία με το ΑΠΘ και το OK!Thess, την Τετάρτη, στο Βελλίδειο.

Το πρόγραμμα στήριξης της καινοτόμου και εξωστρεφούς επιχειρηματικότητας NBG Business Seeds διοργανώνει την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου στις 16:00 εκδήλωση με θέμα «H Καινοτομία στη Β. Ελλάδα και οι φορείς που τη στηρίζουν».

Η εκδήλωση διοργανώνεται σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και το OK!Thess στην αίθουσα 3 του Βελλίδειου Συνεδριακού Κέντρου.

Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι οι επενδύσεις στη Β. Ελλάδα, η δράση διεθνών εταιρειών στο οικοσύστημα, ο ρόλος εδραιωμένων επιχειρήσεων και τοπικών πρωτοβουλιών, καθώς και οι δράσεις πανεπιστημίων και ερευνητικών κέντρων.

Δείτε το πρόγραμμα. Κάντε την εγγραφή σας στο Thessaloniki Helexpo Forum εδώ (οι θέσεις είναι περιορισμένες). Με την ολοκλήρωση της εγγραφής, είναι απαραίτητο να εκτυπώσετε το καρτελάκι εισόδου (badge) για την είσοδό στον χώρο του Forum. Μαζί με αυτό, θα πρέπει να επιδείξετε πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, καθώς και την αστυνομική σας ταυτότητα (ή το διαβατήριο) για τον έλεγχο ταυτοπροσωπίας.