Skip to main content

Εκδήλωση για τον εμβολιασμό από τις κομματικές οργανώσεις της ΝΔ Θεσσαλονίκης

Κοινή πρωτοβουλία των ΔΕΕΠ Α' και Β' Θεσσαλονίκης με διαδικτυακή εκδήλωση για την προώθηση του εμβολιασμού κατά του covid-19.

Κοινή διαδικτυακή εκδήλωση, σήμερα στις 19:00, με θέμα «ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ. Τρίπτυχο Κανονικότητας, Ελευθερίας, Ζωής» διοργανώνουν για απόψε το βράδυ μέσω της πλατφόρμας Google Teams οι κομματικές οργανώσεις της ΝΔ στην Α' και Β' εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

Οι πρόεδροι της Α' και Β' ΔΕΕΠ, Θεόδωρος Μητράκας και Θωμάς Βράνος, ανέλαβαν κοινή πρωτοβουλία, προκειμένου να προωθήσουν τον εμβολιασμό, «με φόντο τη νέα πραγματικότητα της πανδημίας», όπως αναφέρουν σε σχετική πρόσκληση.
 
Στην εκδήλωση ομιλητές θα είναι ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, ο διοικητής της 3ης ΥΠΕ, Παναγιώτης Μπογιατζίδης, ο διοικητής της 4ης ΥΠΕ, Δημήτρης Τσαλικάκης, ο αναπληρωτής καθηγητής Παιδιατρικής ΑΧΕΠΑ, Εμμανουήλ Χατζηπαντελής, η διευθύντρια ΕΣΥ Πανεπιστημιακής Πνευμονολογικής Κλινικής Παπανικολάου, Εύα Φούκα, ο καρδιολόγος, αντιπρόεδρος ΔΕΕΠ Α' Θεσσαλονίκης, Νίκος Λιακόπουλος, η νοσηλεύτρια, μέλος ΔΕΕΠ Β' Θεσσαλονίκης, Λίνα Ντότση, ενώ παρέμβαση θα πραγματοποιήσει ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Νίκος Νίτσας.

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο αναπληρωτής καθηγητής Χειρουργικής και αντιπρόεδρος ΔΗΜΤΟ Α' Διαμερίσματος Θεσσαλονίκης, Δανιήλ Παραμυθιώτης.

Υπεύθυνος της εκδήλωσης είναι ο κ. Λιακόπουλος.