Skip to main content

Εκδήλωση στα γραφεία της ΑΝΑΔΟΜΩ για τον Φάνη Παπά

Είναι υποχρέωση μας ως Θεσσαλονικείς να στείλουμε τον Φάνη Παπά στην επόμενη Βουλή, τόνισε ο ιδρυτής του Ομίλου ΑΝΑΔΟΜΩ, Νίκος Κωνσταντινίδης

Εκδήλωση στα γραφεία της προς τιμήν του κ. Φάνη Παπά, υποψήφιου βουλευτή της Ν.Δ. για τη Β’ Θεσσαλονίκης, για να συστηθεί στους εργαζομένους της εταιρείας και να παρουσιάσει την πολιτική του ατζέντα, πραγματοποίησε τη Δευτέρα η ΑΝΑΔΟΜΩ.

Ο ιδρυτής του ομίλου ΑΝΑΔΟΜΩ, κ. Νίκος Κωνσταντινίδης, δήλωσε σε γνωστό τοπικό κανάλι ότι «ως εταιρεία οφείλουμε να είμαστε υπερκομματικοί αλλά αυτό δεν αναιρεί την εκτίμηση που έχουμε σε κάποιους υποψηφίους όπως είναι ο Φάνης, τον οποίο γνωρίζω προσωπικά πολλά χρόνια, όπως και το έργο του από την τοπική αυτοδιοίκηση ως σήμερα. Όπως ένας επιχειρηματίας, η μεγαλύτερη επένδυση που κάνει είναι στα στελέχη του, έτσι και στην δημοκρατία οφείλουμε να επενδύουμε σε πρόσωπα όπως ο Φάνης. Πιστεύω είναι υποχρέωση μας ως Θεσσαλονικείς, να στείλουμε τον Φάνη Παπά στην επόμενη Βουλή και είμαι σίγουρος ότι θα αξιοποιηθεί στο έπακρον».

Στο πλαίσιο της γνωριμίας αυτής ανταλλάχθηκαν απόψεις και έγινε μία εποικοδομητική συζήτηση για το μέλλον του κλάδου των κατασκευών.