Skip to main content

Εκδήλωση του ΕΒΕΘ για την πυροπροστασία στις επιχειρήσεις

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν οι δυνατότητες εκπαίδευσης του προσωπικού των επιχειρήσεων σε θέματα πυροπροστασίας.

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης διοργανώνει ενημερωτική διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: «Πυροπροστασία στις επιχειρήσεις», τη Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021 και ώρα 14:00.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Προϊστάμενος του Α΄ Γραφείου Πυρασφάλειας Θεσσαλονίκης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Αντιπύραρχος κ. Αντώνιος Αζάς, θα παρουσιάσει τις δυνατότητες εκπαίδευσης του προσωπικού των επιχειρήσεων σε θέματα πυροπροστασίας, καθώς και τη διαχείριση των υπαίθριων χώρων ως προς τα θέματα πυροπροστασίας.

Εκ μέρους της Διοίκησης του ΕΒΕΘ, χαιρετισμό θα απευθύνει ο κ. Κωνσταντίνος Μωραϊτίδης, Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων.

Για τη συμμετοχή σας στην εκδήλωση, παρακαλείστε να συμπληρώσετε τη σχετική φόρμα, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο στην ηλεκτρονική πλατφόρμα ZOOM: https://zoom.us/webinar/register/WN_TNjnh4YcT9ixQuArFHcRuA, μέχρι το πρωί της Δευτέρας 19.7.2021 και στη συνέχεια θα λάβετε το σύνδεσμο παρακολούθησης.

Μετά το πέρας των εισηγήσεων θα ακολουθήσει συζήτηση με το ακροατήριο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων ΕΒΕΘ, τηλ. 2310-370132, Μάχη Γεωργίου: georgiou@ebeth.gr και Άννα Μπένη beni@ebeth.gr