Skip to main content

Εκδρομή στη Χαλκιδική για όσους έχουν ανάγκη από εστιατόριο της Θεσσαλονίκης

Ο Στέφανος Σαράτσης ιδιοκτήτης εστιατορίου «Στα καλά καθούμενα» διοργανώνει δωρεάν εκδρομή στη θάλασσα για όσους έχουν ανάγκη,

Μετά τα δωρεάν γεύματα που παρείχε σε όσους είχαν ανάγκη κατά τη διάρκεια της καραντίνας, ο Στέφανος Σαράτσης ιδιοκτήτης εστιατορίου «Στα καλά καθούμενα», στην περιοχή της Πολίχνης στη Θεσσαλονίκη, διοργανώνει δωρεάν εκδρομή στη Χαλκιδική για συμπολίτες μας που δεν έχουν τη δυνατότητα να πάνε για μπάνιο στη θάλασσα.

Όπως αναφέρει ο ίδιος σε ανάρτησή του στα social media την Παρασκευή 9 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί ημερήσια εκδρομή στη Χαλκιδική, για 60 ανθρώπους από τη Θεσσαλονίκη για τους οποίους, αυτό που είναι για τους περισσότερους από εμάς αυτονόητο, μια απλή εκδρομή δηλαδή για μπάνιο το καλοκαίρι, μοιάζει πολυτέλεια.

Ο κ. Σαράτσης καλεί όσους ενδιαφέρονται να καλέσουν στο 2310 607881 για να δηλώσουν συμμετοχή στην εκδρομή.

«Θα πάνε παρέα στη θάλασσα, να πιούμε πρωινό καφέ μαζί, να κολυμπήσουμε, να φάμε το μεσημέρι και να επιστρέψουμε πίσω στη  Θεσσαλονίκη, λίγο πιο ‘’πλούσιοι’’ όλοι! Εσείς πάρτε μαζί σας μόνο ένα χαμόγελο!!!! Μην ξεχνάμε, με ένα πιάτο φαΐ κανείς δεν έγινε φτωχότερος», αναφέρει χαρακτηριστικά.