Skip to main content

Έκκληση ΕΒΕΘ σε επιχειρηματίες και εργαζόμενους να εμβολιαστούν

Το Επιμελητήριο απευθύνει έκκληση στους εκπροσώπους των επιχειρήσεων-μελών του να εμβολιαστούν οι ίδιοι και να παροτρύνουν και τους εργαζομένους τους.

Την αμέριστη στήριξή του παρέχει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης στην εκστρατεία του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης υπέρ του εμβολιασμού και καλεί τον επιχειρηματικό κόσμο να συνδράμει στην επιτάχυνσή του.

Στο πλαίσιο αυτό, το Επιμελητήριο απευθύνει έκκληση στους εκπροσώπους των επιχειρήσεων-μελών του να εμβολιαστούν οι ίδιοι και να παροτρύνουν επίσης και τους εργαζομένους τους, δεδομένου ότι μόνο με την ουσιαστική ολοκλήρωση του εμβολιαστικού προγράμματος θα καταφέρουμε να παραμείνουμε υγιείς σε μια ανοικτή κοινωνία και θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα. 

Το ΕΒΕΘ υιοθετεί το μήνυμα της καμπάνιας ευαισθητοποίησης του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, “Εμείς οι γιατροί εμβολιαστήκαμε. Εσύ;” και προτρέπει τις επιχειρήσεις να αναρτήσουν στους χώρους και στις εγκαταστάσεις τους το παρόν δελτίο τύπου, αλλά και την σχετική αφίσα του Ιατρικού Συλλόγου, την οποία μπορούν να κατεβάσουν και εκτυπώσουν από την διεύθυνση: https://isth.gr/wpcontent/uploads/2021/07/Afisa_ISTh_MinPerimenis-W48xH68cm-Preview.pdf.