Skip to main content

Έκλεισε το κολυμβητήριο της Καβάλας λόγω κρούσματος κορωνοϊού

Πραγματοποιήθηκε απολύμανση από συνεργεία του Δήμου Καβάλας και αύριο Πέμπτη 1 Απριλίου το Κολυμβητήριο θα είναι και πάλι ανοιχτό

Θετικός στον κορωνοϊό Covid-19 βρέθηκε ένα αθλητής ο οποίος προπονούνταν στο Κλειστό Κολυμβητήριο της Καβάλας και αμέσως ενεργοποιήθηκε ό,τι ορίζει το σχετικό πρωτόκολλο δημόσιας υγείας για τέτοιες περιπτώσεις, σε συνεργασία και με τον ΕΟΔΥ.

Ο εν λόγω αθλητής, ο οποίος είναι ασυμπτωματικός, θα παραμείνει σε καραντίνα στο σπίτι του και θα επανέλθει στις προπονήσεις σε 10 ημέρες, αφού πρώτα υποβληθεί σε τεστ και βγει αρνητικό, ενώ τέθηκαν σε κατ΄οίκον καραντίνα και οι αθλητές οι οποίοι κολυμπούσαν στην ίδια διαδρομή με τον συγκεκριμένο αθλητή και το Σάββατο 3 Απριλίου 2021 θα υποβληθούν σε τεστ και εφόσον είναι αρνητικά θα μπορέσουν να συνεχίσουν τις προπονήσεις τους.

Επίσης, πραγματοποιήθηκε απολύμανση από συνεργεία του Δήμου Καβάλας και αύριο Πέμπτη 1 Απριλίου το Κολυμβητήριο θα είναι και πάλι ανοιχτό για τους αθλητές.

Σημειώνεται ότι από την ώρα που έγινε γνωστή η ύπαρξη κρούσματος του ιού, οι υπεύθυνοι του Κολυμβητηρίου ήταν σε συνεχή επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ για την τήρηση των διαδικασιών, όπως προβλέπονται εκ του νόμου.