Skip to main content

Εκλογές για την ανάδειξη του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΒΙΠΕΘ στις 16 Απριλίου

Η διαδικασία θα διαρκέσει από τις 12:00 έως τις 18:00 - Δικαίωμα ψήφου έχουν τα ενήμερα μέλη του ΣΕΒΙΠΕΘ και όσοι εγγραφούν μέχρι τις 8 Απριλίου

Την Παρασκευή 16/04/2021 θα πραγματοποιηθούν εκλογές για την ανάδειξη του διοικητικού συμβουλίου του  Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Θεσσαλονίκης (ΣΕΒΙΠΕΘ) στο πολιτιστικό κέντρο δήμου Δέλτα (Κέντρο Κώστας Θεοφάνης -Μακεδονομάχων 43A, Σίνδος 574 00).

Η πανδημία της covid-19 έφερε αρκετές καθυστερήσεις στη διεξαγωγή των εκλογών για την ανάδειξη του ΔΣ του συνδέσμου. Για το λόγο αυτό καλείστε όλοι να παρευρεθείτε. Έχοντας ως πρώτη προτεραιότητα τη διασφάλιση της υγείας όλων, θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Η διαδικασία θα ξεκινήσει στις 12:00 π.μ. και θα ολοκληρωθεί στις 18:00 μ.μ. ενώ δικαίωμα δήλωσης υποψηφιότητας για τις εκλογές ανάδειξης του νέου ΔΣ: όσοι είναι ήδη μέλη του ΣΕΒΙΠΕΘ ή έχουν εγγραφεί έως και τις 08/04/2021 συμπληρώνοντας την αίτηση υποψηφιoτητας που επισυνάπτεται καθώς και ένα προσχέδιο σύντομου βιογραφικού για τον κάθε υποψήφιο.

Ο ΣΕΒΙΠΕΘ σε ανακοίνωσή του τονίζει πως για να είναι έγκυρη η συμμετοχή αποστέλλονται το αργότερο έως την Πέμπτη 08/04/2021 στο email info@sevipeth.gr. Παράλληλα, μετά την αποστολή τους οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να επικοινωνήσουν με ένα από τα επτά μέλη του προσωρινού ΔΣ για την επιβεβαίωση της ορθής λήψης τους.

Δικαίωμα ψήφου έχουν τα ταμειακά ενήμερα μέλη του ΣΕΒΙΠΕΘ και όσοι εγγραφούν έως τις 08/04/2021. Τα μέλη προσέρχονται με την ταυτότητα ή το διαβατήριο τους (δεν παρέχεται η δυνατότητα ψήφου απο εξουσιοδοτημενα άτομα), όπως αναφέρεται στην αντίστοιχη ανακοίνωση.