Skip to main content

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Πού θα ψηφίσουν Νίκος Ανδρουλάκης και Γιώργος Παπανδρέου

Αύριο αναμένεται να αναδειχθεί ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ - Σε ποιο εκλογικό κέντρο και τι ώρα θα ψηφίσουν οι υποψήφιοι αρχηγοί του κόμματος

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τον β' γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΚΙΝΑΛ από τον οποίο θα προκύψει ο νέος αρχηγός του κόμματος.

Οι κάλπες θα ανοίξουν ξανά την Κυριακή στις 7 το πρωί με αντιπάλους τους Νίκο Ανδρουλάκη και Γιώργο Παπανδρέου.

Ενόψει του β’ γύρου, η πλευρά του Νίκου Ανδρουλάκη κρατά χαμηλά τη μπάλα, αποφεύγοντας τις θριαμβολογίες και διαμηνύοντας πως οι εκλογές ξεκινούν ξανά από το μηδέν - αν και η αισιοδοξία για το αποτέλεσμα είναι διάχυτη.

Από την πλευρά του επιτελείου του Γιώργου Παπανδρέου επικρατεί δυσθυμία και απογοήτευση τόσο για τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου, όσο και για τις αντιδράσεις που ακολούθησαν τις καταγγελίες του για παρατυπίες. Ωστόσο διαμηνύουν ότι θα δώσουν τη μάχη γιατί πρέπει να επιλέξουν οι πολίτες τι είδους ηγεσία θέλουν αλλά και για να καταγραφεί η άλλη άποψη και για την επόμενη ημέρα του ΚΙΝΑΛ. Στο μήνυμά του μάλιστα για τις εκλογές της Κυριακής αναφέρει ότι κρίνεται το μέλλον της Δημοκρατικής Παράταξης.

Πού θα ψηφίσουν οι υποψήφιοι

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, ο Γιώργος Παπανδρέου θα ασκήσει το δικαίωμα της συμμετοχής του στην εκλογική διαδικασία ανάδειξης Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, στο Εκλογικό Τμήμα που θα λειτουργεί στο Δημαρχείο Νίκαιας, Παναγή Τσαλδάρη 10, στις 10:45 π.μ.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης θα ψηφίσει στις 11:00 το πρωί στο εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

Πού θα ψηφίσουν Λοβέρδος, Γερουλάνος, Χρηστίδης, Καστανίδης

Την ίδια ώρα, ο Ανδρέας Λοβέρδος ο οποίος με ανακοίνωσή του έχει γνωστοποιήσει ότι θα στηρίξει τον Νίκο Ανδρουλάκη θα ψηφίσει για τις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ στο 2ο ΚΑΠΗ Μεταμόρφωσης στις 10:30 το πρωί.

Ο Παύλος Γερουλάνος θα ψηφίσει στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων στις 13:00, ενώ ο Παύλος Χρηστίδης θα ψηφίσει Λιοσίων 22 στην αίθουσα δημαρχείου Αθηνών στις 10.00 το πρωί.

Ο Χάρης Καστανίδης θα ψηφίσει γύρω στις 11:00 το πρωί της Κυριακής στο νεοκλασικό κτίριο του δήμου Θεσσαλονίκης στην Βασιλίσσης Ολγας και 25ης Μαρτίου.

Πηγή: iefimerida.gr