Skip to main content

Έκρηξη στην Πρέβεζα: Πατέρας τριών παιδιών ο ένας νεκρός

Ο άτυχος αντρας ήταν πατέρας τριών παιδιών, ηλικίας 10, 6 και 5 ετών. Η σύζυγός του στο άκουσμα της τραγικής είδησης κατέρρευσε.

Βουβός πόνος επικρατεί μετά την έκρηξη σε ιχθυοτροφείο στην Πρέβεζα εξαιτίας της οποίας έφυγαν από τη ζωή δύο άνθρωποι, ένας 39χρονος και ένας 40χρονος αλλοδαπός.

Την ίδια στιγμή, στο νοσοκομείο διακομίστηκε και ένας τραυματίας του οποίου η ζωή δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.

Η οικογένεια του 39χρονου πατέρα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει το μέγεθος της τραγωδίας. Συγκλονισμένοι είναι και οι κάτοικοι στο χωριό Μύτικας από τον θάνατο του Γεράσιμου Φατούρου ο οποίος «έφυγε» ξαφνικά από την ισχυρή έκρηξη στην επιχείρηση στην περιοχή του Καναλακίου κοντά στο χωριό Χόχλα.

Ο άτυχος αντρας ήταν πατέρας τριών παιδιών, ηλικίας 10, 6 και 5 ετών. Η σύζυγός του στο άκουσμα της τραγικής είδησης κατέρρευσε και μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο.

Η 37χρονη σύζυγός του πριν από χρόνια είχε χάσει σε τροχαίο δυστύχημα τις δύο αδερφές της και τώρα έρχεται αντιμέτωπη με μια νέα απώλεια.

Μαζί με τον άτυχο Γεράσιμο, έχασε τη ζωή του κι ένας 40χρονος άνδρας αλβανικής καταγωγής.

Όσον αφορά στον εργαζόμενο που τραυματίστηκε, μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Καναλακίου και αναμένεται να γίνει η διακομιδή του σε νοσοκομείο των Ιωαννίνων.

Η έκρηξη έγινε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες την ώρα που οι δύο άτυχοι εργαζόμενοι επιχειρούσαν να κάνουν ηλεκτροσυγκόλληση.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το σώμα του 39χρονου Γεράσιμου Φατούρου βρέθηκε κομμένο στα δύο.

Όλα έγιναν μέσα σε λίγα λεπτά, ενώ το τραγικό περιστατικό φέρεται να σημειώθηκε λόγω έκρηξης σε μπουκάλια υγραερίου.

Η έκρηξη ήταν τόσο δυνατή που έβγαλε από τα σπίτια του κατοίκους των γύρω περιοχών. Στο σημείο έφτασαν άμεσα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, πυροσβεστικά και περιπολικά οχήματα.