Skip to main content

Εκστρατεία εμβολιασμού σε υπαίθριους χώρους στον δήμο Χαλκηδόνος

Δράση στο πλαίσιο της προσπάθειας του δήμου και της 3ης ΥΠΕ για αύξηση του ποσοστού εμβολιασμού στα όρια ευθύνης του δήμου.

Εκστρατεία εμβολιασμού σε υπαίθριους χώρους του Δήμου Χαλκηδόνος διοργανώνουν από κοινού ο Δήμος Χαλκηδόνος, ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Χαλκηδόνος (Ο.Κ.Π.Α.Χ.) και το Κέντρο Υγείας Διαβατών.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας του Δήμου Χαλκηδόνος και της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης για αύξηση του ποσοστού εμβολιασμού του πληθυσμού στα όρια ευθύνης τους καλούνται οι πολίτες του Δήμου να δηλώσουν συμμετοχή στον υπαίθριο εμβολιασμό που θα πραγματοποιηθεί από κλιμάκιο του Κ.Υ. Διαβατών την επόμενη εβδομάδα σε διάφορα σημεία του Δήμου (περιοχή ευθύνης του Κ.Υ. Διαβατών).

Οι ενδιαφερόμενοι, ηλικίας άνω των 12 ετών που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν την 1η δόση του εμβολιασμού τους με το εμβόλιο της Pfizer, μπορούν να αξιοποιήσουν αυτή την ευκαιρία και να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα 2313330164 και 6986747866 (Βοήθεια στο Σπίτι) από σήμερα, Δευτέρα 8 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή12 Νοεμβρίου κατά τις ώρες 10.00 έως και 14.00 μ.μ.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι θα ακολουθήσει και δεύτερος εμβολιασμός μετά από 21 ημέρες, για τη 2η δόση, όσων θα έχουν κάνει την 1η δόση, αλλά και για όσους θα επιθυμούν τότε να εμβολιαστούν για πρώτη φορά.

“Όπως γενικότερα σε όλη τη χώρα, έτσι και στην περιοχή μας παρατηρείται αύξηση των κρουσμάτων. Ο εμβολιασμός είναι η μόνη μας ασπίδα απέναντι στον Covid-19 σε συνδυασμό με την ταυτόχρονη αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας. Για τον λόγο αυτό αναλαμβάνουμε την πρωτοβουλία αυτή ώστε να διευκολύνουμε τη δυνατότητα εμβολιασμού με την παρουσία κινητής μονάδας στους οικισμούς μας”, αναφέρει ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος, Σταύρος Αναγνωστόπουλος τονίζοντας ότι σε συνεργασία με την 3η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας και Θράκης θα εντείνουν την προσπάθειά τους για την εμβολιαστική κάλυψη της περιοχής.