Skip to main content

Έκτακτη αεροδιακομιδή 14χρονου αγοριού από τη Λήμνο στη Θεσσαλονίκη

Έκτακτη αεροδιακομιδή 14χρονου αγοριού με Super Puma πραγματοποιήθηκε από τη Λήμνο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη - Αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας

Έκτακτη αεροδιακομιδή ενός 14χρονου αγοριού με προβλήματα υγείας πραγματοποιήθηκε από τη Λήμνο στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού» έκτακτη αεροδιακομιδή 14χρονου αγοριού με Super Puma πραγματοποιήθηκε από το νησί της Λήμνου με προορισμό την 113 Πτέρυγα Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας στη Θεσσαλονίκη, καθώς το παιδί αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Στη Θεσσαλονίκη το αγόρι παρελήφθη από το εξιδεικευμένο προσωπικό της κινητής ιατρικής μονάδας εντατικής θεραπείας για νεογνά και παιδιά (ασθενοφόρο) του «Χαμόγελου του Παιδιού», το οποίο προσωπικό ανέλαβε την άμεση και ασφαλή μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ», έπειτα από κλήση που έλαβε από το ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, οι διασώστες του Χαμόγελου ανταποκρίθηκαν άμεσα και χάρη στην άριστη συνεργασία όλων των εμπλεκομένων το παιδί εισήχθη κατά τις απογευματινές ώρες στο νοσοκομείο.

«Ευχόμαστε από καρδιάς στον μικρό μας φίλο να ξεπεράσει γρήγορα το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και να επιστρέψει υγιής και γρήγορα στο σπίτι του», καταλήγει η ανακοίνωση του Χαμόγελου.

Πηγή φωτογραφίας: Χαμόγελο του Παιδιού