Skip to main content

Έκτακτη ανακοίνωση ΕΛΑΣ για Γλυκά Νερά - «Έχουν προκύψει νεότερα στοιχεία»

Η Ελληνική Αστυνομία τοποθετήθηκε με έκτακτη ανακοίνωση για τη συγκλονιστική υπόθεση των Γλυκών Νερών - «Έχουν προκύψει νεότερα στοιχεία»

Έκτακτη ανακοίνωση για το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά πραγματοποίησε η Ελληνική Αστυνομία σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης.

«Έχουν προκύψει νεότερα στοιχεία για τα οποία χρειάζονται διευκρινίσεις. Κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών μετέβη στην Αλόννησο. Περιμέναμε να τελειώσει το μνημόσυνο και μετά μεταφέρθηκε ο 32χρονος σύζυγος στη ΓΑΔΑ», τόνισαν οι εκπρόσωποι αρχικών και πρόσθεσαν:

«Θα μπορούσε να γίνει και χθες, ωστόσο σεβαστήκαμε την επιθυμία του. Σήμερα μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ για να δώσει πληροφορίες ως ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας της υπόθεσης».

Στη συνέχεια τονίσαν ότι «θα μπορούσε να γίνει και χθες, ωστόσο σεβαστήκαμε την επιθυμία του να παραστεί στο μνημόσυνο κι έτσι σήμερα μεταφέρθηκε στην ΓΑΔΑ για να δώσει πληροφορίες ως ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας της υπόθεσης», κατέληξαν.

Κατά πληροφορίες, για την υπόθεση έχει κληθεί να καταθέσει ακόμη ένα άτομο του περιβάλλοντος του ζευγαριού.

Στα στελέχη της Ασφάλειας και του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη είχε εκφραστεί τα τελευταία 24ωρα αισιοδοξία για την τελική έκβαση της υπόθεσης.