Skip to main content

Εκτός φυλακής ο βαρυποινίτης Νίκος Παλαιοκώστας (vid)

Αποφυλακίστηκε από τις φυλακές του Αγίου Στεφάνου ο Νίκος Παλαιοκώστας - Συνοδευόμενος από δικηγόρο μπήκε σε Ι.Χ. και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση

Αποφυλακίστηκε από τις φυλακές Αγίου Στεφάνου ο Νίκος Παλαιοκώστας, ο οποίος εδώ και λίγα λεπτά αναπνέει τον αέρα της ελευθερίας.

Συνοδευόμενος από δικηγόρο μπήκε σε αυτοκίνητο και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση όπου σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr αναμένεται να συναντηθεί με οικείο του πρόσωπο και στη συνέχεια θα ταξιδέψει για το σπίτι του στα Τρίκαλα Θεσσαλίας.

Αποφυλακίστηκε υπό όρους ο Νίκος Παλαιοκώστας

Τα σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα και η νεφρική ανεπάρκεια που αντιμετωπίζει σε συνδυασμό με την καλή διαγωγή που επέδειξε κατά τη διάρκεια των 16 ετών κράτησής του, είναι ανάμεσα στις αιτίες που περιλαμβάνονται στο σκεπτικό της αποφυλάκισής του με όρους.

Ο Νίκος Παλαιοκώστας βγήκε από τις φυλακές έπειτα από βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Κοζάνης, το οποίο έκανε δεκτή την αίτηση αποφυλάκισης που κατέθεσε ο κρατούμενος τον περασμένο Αύγουστο , επικαλούμενος προβλήματα υγείας.

Στη συνέχεια επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο της δικηγόρου του Βασιλικής Αλεξανδροπούλου και θα εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του στο πατρικό του σπίτι στο χωριό Μοσχόφυτο, στα Τρίκαλα.Θα έχει τη δυνατότητα εξόδου δύο φορές την εβδομάδα προκειμένου να υποβάλλεται σε αιμοκάθαρση.