Skip to main content

Εκτός γραμμής αμαξοστοιχία στην Πάτρα- Καλά στην υγεία οι επιβάτες

Εκτός γραμμής τροχός αμαξοστοιχίας στην Πάτρα. Σύμφωνα με την ενημέρωση από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, δεν υπάρχει τραυματισμός κάποιου ατόμου.

Εκτροχιάστηκε τροχός αμαξοστοιχία της γραμμής 1135 που εκτελούσε το δρομολόγια Κάτω Αχαϊας - Πάτρα, στα Κλειδιά 2η γραμμής του σταθμού της Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το τρένο, το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο από Κάτω Αχαΐα προς Πάτρα, εκτροχιάστηκε την στιγμή που εισερχόταν στην δεύτερη σιδηροδρομική γραμμή και μάλιστα σε πολύ μικρή απόσταση από τον κεντρικό σταθμό.

Λόγω του περιστατικού διεκόπη προσωρινά η κυκλοφορία.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, δεν υπάρχει τραυματισμός κάποιου ατόμου. Ελέγχονται τα αίτια.

Αφού οι επιβάτες βγήκαν με ασφάλεια από το τρένο, συνεργεία του ΟΣΕ επανέφεραν το τρένο στις γραμμές και το οδήγησαν στο μηχανοστάσιο, προκειμένου να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος.

Όσον αφορά στα αίτια του εκτροχιασμού, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της ταχύτητας, αφού το τρένο πλησίαζε στον κεντρικό σταθμό.

Όμως, αυτό που εξετάζουν οι τεχνικοί είναι η πιθανότητα να προκλήθηκε κάποιο πρόβλημα στο σύστημα των τροχών του τρένου.

Τέλος, να σημειωθεί ότι λειτουργεί κανονικά η πρώτη σιδηροδρομική γραμμή, ενώ οι τεχνικοί πραγματοποιούν εργασίες στη δεύτερη γραμμή.