Skip to main content

Εκτός κινδύνου η 29χρονη που τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα

Το θύμα υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, λόγω τραύματος από σφαίρα στο πίσω μέρος του σώματός της που πέρασε από την κοιλιακή χώρα.

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο Αττικό Νοσοκομείο η 29χρονη που τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα, ενώ καθόταν σε καφετέρια στον Κορυδαλλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, λόγω τραύματος από σφαίρα στο πίσω μέρος του σώματός της που πέρασε από την κοιλιακή χώρα, μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.  

Τα αίτια του επεισοδίου, που συνέβη έξω από κομμωτήριο, παραμένουν μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστα. Όπως έγινε γνωστό, ο ιδιοκτήτης του κομμωτηρίου, αρμενικής καταγωγής, καθόταν έξω από την επιχείρησή του με δύο κοπέλες και για άγνωστο λόγο ομάδα έξι - επτά ατόμων τού επιτέθηκε.

Κάποιο από τα άτομα αυτά φέρεται να πυροβόλησε προς το κατάστημα τρεις φορές, με αποτέλεσμα μια από τις σφαίρες να χτυπήσει την 29χρονη που καθόταν στη διπλανή καφετέρια. Άλλες δύο σφαίρες διαπέρασαν τη βιτρίνα του κομμωτηρίου, προκαλώντας οπές.  

Από την αστυνομία έχουν γίνει έξι προσαγωγές, ενώ για την υπόθεση αναμένεται να συγκεντρωθεί και υλικό από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων της περιοχής.