Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022
x

ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ E-ΕΦΚΑ

Από σήμερα, Πέμπτη έως και τη Δευτέρα οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Φορέα θα είναι προσωρινά μη διαθέσιμες προκειμένου να διεξαχθούν εργασίες.

Εκτός λειτουργίας θα παραμείνουν οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΕΦΚΑ, από σήμερα, Πέμπτη έως και τη Δευτέρα, λόγω της ενσωμάτωσης εφαρμογών και δεδομένων στο «Κυβερνητικό Νέφος» (G-Cloud).

Συγκεκριμένα, η διοίκηση του e-ΕΦΚΑ με ανακοίνωσή της ενημέρωσε ότι από την Πέμπτη 19-5-2022 και ώρα 15:00 έως την Δευτέρα 23-5-2022 και ώρα 7:00 οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Φορέα θα είναι προσωρινά μη διαθέσιμες προκειμένου να διεξαχθούν εργασίες μετάπτωσης εφαρμογών και δεδομένων στις υποδομές του Κυβερνητικού Νέφους (G-Cloud) της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης.

Με τον τρόπο αυτό αντικαθίστανται υφιστάμενες παλαιές υποδομές με σύγχρονες αυξάνοντας παράλληλα τη διαθεσιμότητα, την ταχύτητα και την ποιότητα των παρεχόμενων ηλεκτρονικών υπηρεσιών.

Η ανωτέρω διαδικασία θα επηρεάσει:

  • τον προγραμματισμό ηλεκτρονικών ραντεβού για την Παρασκευή 20.5.2022.
  • την ενημέρωση από το τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης πολιτών 1555 καθώς δεν θα είναι δυνατή η άντληση των ασφαλιστικών στοιχείων.
  • Αρκετές υπηρεσίες του δημοσίου τομέα που αντλούν στοιχεία από τα συστήματα του e-ΕΦΚΑ (ενδεικτικά ΟΠΕΚΑ, ΔΥΠΑ, ΕΡΓΑΝΗ, ΤΕΚΑ, ΚΕΠ, υπηρεσίες που παρέχονται μέσω του Gov.gr κα).A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ