Skip to main content

Ελευθερία Αρβανιτάκη: H κορυφαία ερμηνεύτρια έρχεται στη Θεσσαλονίκη και εξομολογείται

Η σπουδαία ερμηνεύτρια ετοιμάζεται να μας χαρίσει ένα υπέροχο βράδυ στο θέατρο της Μονής Λαζαριστών και μοιράζεται όλα όσα αγαπά στη Θεσσαλονίκη.

Της Σοφίας Αποστολίδου

Υπάρχουν κάποιοι καλλιτέχνες που είναι πραγματικά τόσο σπουδαίοι που κανένα επίθετο δεν μπορεί να περιγράψει το ταλέντο τους. Μία από τις καλλιτέχνιδες αυτές είναι η Ελευθερία Αρβανιτάκη. Η υπέροχη, βελούδινη φωνή της αγγίζει κάθε φορά με τον ίδιο βαθύ τρόπο την καρδιά μας, ενώ είναι πραγματικά αδύνατο να μην σε παρασύρει με την ένταση και τον δυναμισμό που εκπέμπει πάνω στη σκηνή, χαρακτηριστικά της που έρχονται σε απόλυτη αντιδιαστολή με την ηρεμία, την πραότητα και την γαλήνη που την χαρακτηρίζουν ως άνθρωπο.

Η κορυφαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια, με αφορμή την πρεμιέρα των καλοκαιρινών της συναυλιών που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη μας, τη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο θέατρο της Μονής Λαζαριστών, την Τετάρτη 22 Ιουνίου, μοιράστηκε με τη Vwoman όλα όσα άλλαξαν για εκείνη τους τελευταίους μήνες. Μίλησε με ενθουσιασμό για το ανοιχτόκαρδο πρόγραμμα που έχουν ετοιμάσει με τον Γιώργο Περρή, ο οποίος θα είναι συνοδοιπόρος της αυτό το καλοκαίρι και με ανυπομονησία για τη στιγμή που θα δει και πάλι τα χαμόγελα του κοινού. Τέλος αποκάλυψε ποια τραγούδια της ξεχωρίζει, αλλά και τι κάνει τη Θεσσαλονίκη ξεχωριστή για την Ελευθερία Αρβανιτάκη.

Διαβάστε περισσότερα στη Vwoman.gr.