Skip to main content

Έλεγαν ότι θα κάνουν ποδοσφαιρικό καμπ της Μίλαν στο Κιλκίς και έπαιρναν λεφτά από γονείς

Ισχυριζόμενοι ότι θα πραγματοποιήσουν ποδοσφαιρικό καμπ υπό την επίβλεψη παραγόντων της Μίλαν στο Κιλκίς αποσπούσαν χρήματα από γονείς

Συνολικά 2.000 ευρώ κατάφεραν να αποσπάσουν από γονείς δύο ημεδαποί ηλικίας 50 και 39 ετών ισχυριζόμενοι ότι θα πραγματοποιήσουν ποδοσφαιρικό καμπ υπό την επίβλεψη παραγόντων της Μίλαν.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την προανάκριση των αστυνομικών αρχών, οι δράστες τουλάχιστον από μέσα Ιουλίου έως και τέλη Αυγούστου του 2021 είχαν αναρτήσει διαφημίσεις σε ιστοσελίδες για διοργάνωση του παιδικού ποδοσφαιρικού καμπ, που θα λάμβανε χώρα σε εγκαταστάσεις έτερης εταιρείας σε περιοχή του Κιλκίς, υπό την επίβλεψη παραγόντων της γνωστής ιταλικής ποδοσφαιρικής ομάδας.

Με τον τρόπο αυτό κατάφεραν σε τρεις περιπτώσεις να αποσπάσουν από γονείς το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ συνολικά που ισχυρίζονταν ότι απαιτείται για τη συμμετοχή των τέκνων τους στην ανωτέρω διοργάνωση χωρίς όμως να παρέχουν ποτέ στους συμμετέχοντες όσα προβλέπονταν.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία για απάτες σε βαθμό πλημμελήματος τετελεσμένες κατ’ εξακολούθηση σε βάρος των δύο ημεδαπών, ηλικίας 50 και 39 ετών (άντρας – γυναίκα), ιδιοκτητών αθλητικής εταιρείας.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα ενώ η έρευνα έγινε από αστυνομικούς του τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.