Skip to main content

Ελληνική Λύση για ανασχηματισμό: Με καμμένα χαρτιά δεν ανακατεύεις τράπουλα

Σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση ασκεί έντονη κριτική στην κυβέρνηση για τον ανασχηματισμό που ανακοινώθηκε νωρίτερα σήμερα

«Με ''καμμένα χαρτιά'', δεν ανακατεύεις καμιά ''τράπουλα''. Είναι τα ίδια ''καμμένα χαρτιά'' που έκαψαν την Ελλάδα αλλά εξακολουθούν να συμμετέχουν στο δήθεν ''ολιγομελές'' (με 58 υπουργούς) υπουργικό συμβούλιο. Ο μύθος περί δήθεν ''επιτυχημένης διαχείρισης'' της πανδημίας και των πυρκαγιών κατέρρευσε με πάταγο», σχολιάζει η Ελληνική Λύση σε ανακοίνωσή της για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης.

Διαβάστε: Ανασχηματισμός: Αυτή είναι η νέα σύνθεση της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Παράλληλα, στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι «οι ''επιτυχημένοι'' υπουργοί της διαχείρισης πανδημίας και των πυρκαγιών, όπως έλεγε ο κ. Μητσοτάκης, κρίθηκαν από τον ίδιο ανεπιτυχείς και από τον ίδιο ''κατεδαφίστηκαν''!  Όπως κατεδαφίστηκε και η κοινή λογική, με την παγκόσμια πρωτοτυπία ίδρυσης ''υπουργείου πυροσβεστικής''!

Τέλος, υπογραμμίζεται ότι «η υπουργοποίηση δε του κυρίου Ευάγγελου Αποστολάκη, ''ζηλωτή'' της επαίσχυντης Συμφωνίας των Πρεσπών ανοίγει το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών με την βεβαιότητα της μελλοντικής συγκυβέρνησης».