Skip to main content

Ελλ.Λύση: Καμία σχέση ο Αντετοκούνμπο με τη μη παρουσία Βελόπουλου στο Προεδρικό

Η συκοφαντία και το ψεύδος όμως είναι εχθροί της Δημοκρατίας. Και θα αντιμετωπίζονται ανάλογα, λέει το κόμμα του Κυρ. Βελόπουλου.

Για συκοφαντία κάνει λόγο η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου, αναφερόμενη σε δημοσιεύματα που κάνουν λόγο ότι ο πρόεδρος του εν λόγω κόμματος δεν θα δώσει το παρών στην αυριανή γιορτή της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο εξαιτίας του γεγονότος ότι προσκλήθηκε εκεί και ο πρόσφατα πρωταθλητής του NBA Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Όπως αναφέρει η Ελληνική Λύση, συγκεκριμένα για την ιστοσελίδα iefimerida, «οι δημοσιογράφοι της ιστοσελίδας είχαν ενημερωθεί και είχαν παραλάβει την επιστολή που απέστειλε ο κ. Βελόπουλος στην ΠτΔ όπου εξηγούσε αναλυτικά τους λόγους της μη παρουσίας του που φυσικά δεν περιλαμβάνουν την πρόσκληση του Έλληνα αθλητή κ. Γιάννη Αντετοκούμπο».

Παράλληλα επισημαίνεται ότι «στην επιστολή αναφέρεται ρητώς ότι η Προεδρία αρνήθηκε να μας ενημερώσει για την λίστα των προσκεκλημένων».

Καταλήγοντας η Ελληνική Λύση αναφέρει πως «η ελευθερία του λόγου είναι απόλυτα σεβαστή και εμείς είμαστε οι πρώτοι που την υπερασπιζόμαστε. Η συκοφαντία και το ψεύδος όμως είναι εχθροί της Δημοκρατίας. Και θα αντιμετωπίζονται ανάλογα».