Skip to main content

ΕΛΤΑ: Κλείνει η Μονάδα Διανομής Ανατολικής Θεσσαλονίκης λόγω κρουσμάτων

Θετικοί στον κορωνοϊό βρέθηκαν εργαζόμενοι της Μονάδας Διανομής Ανατολικής Θεσσαλονίκης, που τίθεται σε αναστολή - Πώς θα γίνουν οι παραδόσεις.

Αναστέλλεται η λειτουργία της Μονάδας Διανομής Ανατολικής Θεσσαλονίκης μετά από εμφάνιση κρουσμάτων κορωνοϊού σε εργαζομένους, σύμφωνα με ανακοίνωση των ΕΛΤΑ.

Οι νοσούντες εργαζόμενοι είναι καλά στην υγεία τους και, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων αρχών, βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση.

«Σύμφωνα με τα αυστηρά πρωτόκολλα που εφαρμόζει η εταιρεία στο πλαίσιο των οδηγιών του ΕΟΔΥ και της πιστοποίησης Covid Shield που έχει λάβει από την TUV Austria, η Μονάδα Διανομής θα πρέπει να αναστείλει, προσωρινά, τη λειτουργία της προκειμένου να μην υπάρξει περαιτέρω διασπορά του ιού, με γνώμονα τη διασφάλιση της υγείας των πελατών και των εργαζομένων της», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Η εταιρεία, όπως αναφέρει, έχει θέσει ήδη σε εφαρμογή το σχεδιασμό διαχείρισης κρίσεων που προβλέπει την ενεργοποίηση έκτακτου προσωπικού και τη συνδρομή της ΕΛΤΑ Ταχυμεταφορές, με στόχο την ομαλή ταχυδρομική εξυπηρέτηση της περιοχής.

Στην ίδια ανακοίνωση, τα ΕΛΤΑ ζητούν την κατανόηση των πελατών τους στην περιοχή Ανατολικής Θεσσαλονίκης για καθυστερήσεις που ενδεχομένως να παρατηρηθούν, προσωρινά, στην αλληλογραφία τους και, εφόσον κριθεί απαραίτητο, θα ενημερώσουν το κοινό με νεώτερη ανακοίνωση.