Skip to main content

Embryolab: Είστε έτοιμοι για τη δική σας οικογένεια;

Το Embryolab σάς υποδέχεται με φροντίδα, ασφάλεια και κοινωνική ευθύνη, εφαρμόζοντας τις επίσημες Οδηγίες στις θεραπείες Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής.

Είστε έτοιμοι για τη δική σας οικογένεια;

Το Embryolab σάς υποδέχεται με φροντίδα, ασφάλεια και κοινωνική ευθύνη, εφαρμόζοντας τις επίσημες Οδηγίες της ΕΑΥΙΑ και της ESHRE στις θεραπείες Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής και παρέχοντας όλες τις υπηρεσίες Γονιμότητας και Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής.

Το Embryolab είναι η πρώτη Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής που πιστοποιήθηκε με το Ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης TÜV AUSTRIA CoVid Shield.



Εργάστηκε με προσήλωση για να ανταποκριθεί στις νέες προκλήσεις. Με απόλυτη προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια των ζευγαριών και του προσωπικού έχει ήδη διαφοροποιήσει τις διαδικασίες.

Ακολουθεί νέα πρωτόκολλα υψηλής ασφάλειας, διαμόρφωσε οδηγίες πρόληψης, εξοπλίστηκε με τεχνολογία και μέσα προστασίας ώστε να σας προσφέρει ακόμη πιο προσωπική εμπειρία εξυπηρέτησης!



• Η χρήση απολυμαντικού, μάσκας και η θερμομέτρηση είναι υποχρεωτική τόσο για τα ζευγάρια, όσο και για το προσωπικό.

• Έχουν αναβαθμιστεί οι διαδικασίες καθαρισμού και απολύμανσης των χώρων.

• Σε εβδομαδιαία βάση, πραγματοποιείται πιστοποιημένη απολύμανση για COVID-19

• Σε εβδομαδιαία βάση, πραγματοποιείται απολύμανση των κλιματιστικών

• Έχει δημιουργηθεί χώρος υποδοχής στο αίθριο του κτηρίου για την αποσυμφόρηση των σαλονιών

• Τα σαλόνια φιλοξενούν αριθμό επισκεπτών μικρότερο από τον επιτρεπόμενο. Οι χώροι εξυπηρέτησης έχουν εξοπλιστεί με διάφανα διαχωριστικά.



Η Ασπίδα Covid επιβεβαιώνει για το Embryolab τη θωράκιση των ευαίσθητων υπηρεσιών εξωσωματικής που παρέχει στον τομέα της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.

Προστατεύει το ευαίσθητο γενετικό σας υλικό

Τα Εργαστήρια του Embryolab, Ανδρολογικό και Εμβρυολογικό, λειτουργούν με τεχνολογία αιχμής.

Νέοι χώροι, με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, εγκαταστάσεις με ειδικά εργαστηριακά πάνελ και μηχανήματα τεχνολογικής υπεροχής, εξασφαλίζουν τις προϋποθέσεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή.



Το πολύτιμο βιολογικό υλικό των ανθρώπων συντηρείται πια σε ειδικό χώρο, που πληρεί όλες τις προϋποθέσεις ασφαλούς συντήρησης και φύλαξης των εμβρύων, ωαρίων και σπερματοζωαρίων.

Η ασφάλεια των δειγμάτων υποστηρίζεται από κεντρικό online και real time monitoring σύστημα για την 24ωρη παρακολούθηση της κρυοτράπεζας.

Η ποιότητα του αέρα στα Εργαστήρια της κλινικής διασφαλίζεται με ειδικά φίλτρα UV για εργαστήρια IVF και συστήματα θετικής πίεσης. Βελτιώθηκαν οι κρίσιμες παράμετροι του Εργαστηριακού περιβάλλοντος ώστε να επιτευχθούν τα βέλτιστα αποτελέσματα για τα ζευγάρια. Ο έλεγχος της ποιότητας του αέρα στο Εργαστήριο, επιτυγχάνεται με το πιο σύγχρονο σύστημα τεχνητής νοημοσύνης, το οποίο αντιλαμβάνεται τις μεταβολές στις εξωτερικές και εσωτερικές συνθήκες και διατηρεί σταθερή την ποιότητα του αέρα και τις συνθήκες περιβάλλοντος.



Οι Εμβρυολόγοι φρόντισαν να διατηρήσουν τις ασφαλέστερες συνθήκες και αποτελεσματικότερες πρακτικές για τη φύλαξη ωαρίων και εμβρύων και από την αρχή της πανδημίας, όλα τα νέα δείγματα κρυοσυντηρήθηκαν σε ξεχωριστά δοχεία υγρού αζώτου.

Το Embryolab δημιουργεί μια γόνιμη εμπειρία για εσάς

Το προσωπικό και τα ιατρεία της κλινικής λειτουργούν σε 2 ξεχωριστές ομάδες, με διευρυμένο ωράριο, ώστε να διασφαλίζεται η αδιάλειπτη λειτουργία και εξέλιξη των θεραπειών ενώ ταυτόχρονα περιορίζεται η πιθανότητα μετάδοσης του ιού.

Μία Ομάδα Ειδικών της Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής σας καθοδηγεί σε κάθε στάδιο. Πριν από κάθε ραντεβού αποστέλλονται SMS και mail με λεπτομερείς Οδηγίες και τα ραντεβού έχουν διάρκεια 1 ώρας, ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός.

Παρακολουθούν την υγεία σας και διασφαλίζουν τα προσωπικά σας δεδομένα



Στο πλαίσιο της προστασίας από τον κορωνοϊό το Embryolab προωθεί ερωτηματολόγιo συμπτωμάτων Covid και παρέχει τεστ PCR πριν από κάθε θεραπεία.

Για την άμεση επικοινωνία και παρακολούθηση των αποτελεσμάτων, δημιούργησε την εφαρμογή My Embryolab App, όπου αποθηκεύονται όλες οι εξετάσεις και στέλνονται έγκαιρες ειδοποιήσεις σε κάθε στάδιο.

Για ασφαλή τηλεδιάσκεψη δημιούργησε δική της πλατφόρμα επικοινωνίας Embryolab Connect.

Η αντιμετώπιση της υπογονιμότητας απαιτεί εξατομικευμένη προσέγγιση

Στο Embryolab εφαρμόζεται εξατομικευμένη ιατρική της αναπαραγωγής, και προσαρμόζει την καινοτομία σε κάθε περίπτωση ξεχωριστά ώστε να έχει να μεγαλύτερα οφέλη. Τα θεραπευτικά πρωτόκολλα σχεδιάζονται για κάθε ζευγάρι ξεχωριστά, σύμφωνα με το ιατρικό του ιστορικό, τις εργαστηριακές τιμές εξετάσεων και τις εμβρυολογικές παραμέτρους.

H χρήση 4D υπερήχων από την εξειδικευμένη Κλινική Ομάδα του Embryolab αποδίδει αποτελέσματα υψηλής αξιοπιστίας, τόσο στο στάδιο της διερεύνησης της γονιμότητας όσο και στην εξέλιξη της θεραπείας.

Εφαρμόζει στα ιατρεία της τις πιο σύγχρονες απεικονιστικές μεθόδους, χωρίς να απαιτείται νάρκωση και με την ελάχιστη δυνατή ταλαιπωρία για τις γυναίκες:

Ανώδυνη Υπερηχογραφική Σαλπιγγογραφία-HYFOSY για τον έλεγχο των σαλπίγγων και της ανατομίας της μήτρας (συγγενείς ανωμαλίες μήτρας)

Οffice Ηysteroscopy για τον λεπτομερή έλεγχο της ενδομητρικής κοιλότητας, που συνδυάζεται με ιστοπαθολογικό έλεγχο για παρουσία χρόνιων φλεγμονών

Το εξειδικευμένο λογισμικό εντοπισμού και μέτρησης των ωοθυλακίων, σε συνδυασμό με την μακρόχρονη κλινική εμπειρία της Επιστημονικής Ομάδας και την επιλογή των πιο σύγχρονων φαρμακευτικών πρωτοκόλλων διέγερσης ευνοούν τη μέγιστη δυνατή ανταπόκριση των ωοθηκών ενώ διασφαλίζουν μηδενικά ποσοστά συνδρόμου υπερδιέγερσης ωοθηκών.



Φροντίδα σε κάθε βήμα

Το Embryolab είναι δίπλα σε κάθε βήμα στην πορεία σας να γίνετε γονείς. Σας φροντίζει προσφέροντας υψηλές ιατρικές υπηρεσίες από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό. Σε κάθε βήμα της διαδικασίας, έχετε δίπλα σας

τον Γυναικολόγο Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής

Μαία και Νοσηλεύτρια

τον Εμβρυολόγο

τη Γενετικό Σύμβουλο

την Ψυχολόγο

τη Διατροφολόγο

το Τμήμα Υποδοχής & Εξυπηρέτησης

Νομική Υποστήριξη