Skip to main content

Έμεινε όρθιος ο ΠΑΟΚ στη Μασσαλία - Ανοιχτοί λογαριασμοί στην Τούμπα (vids)

Παρά το κακό ξεκίνημα ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ισορροπήσει στο δεύτερο ημίχρονο και να πετύχει το 2-1, σκορ με το οποίο θα πάει στη ρεβάνς της Τούμπας.

Μπορεί τα δύο γκολ που δέχτηκε στο Α' ημίχρονο να έκαναν δύσκολο το έργο του ΠΑΟΚ στο Βελοντρόμ κόντρα στη Μαρσέιγ, όμως ένα πολύ καλό δεύτερο μέρος και ένα γκολ, άφησε ελπίδες στον ΠΑΟΚ για την πρόκριση παρά την ήττα στη Γαλλία με 2-1.

Το ματς ξεκίνησε άσχημα στο 13' όταν ο Γκέρσον με σουτ άνοιξε το σκορ για τους Γάλλους από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ.

 

 

 

Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να δημιουργήσει καταστάσεις στην περιοχή του Μανταντά και η Μαρσέιγ αύξανε λεπτό με λεπτό την πίεση, έχοντας σημαντική ευκαιρία για το 2-0 στο 30' όταν λάθος του Ντάγκλας Αουγκούστο έφερε τον Ουντέρ τετ α τετ με τον Πασχαλάκη που απέκρουσε το πλασέ του Τούρκου.

Όμως στο 45' δουλεμένη στην προπόνηση κομπίνα των Γάλλων έφερε το 2-0 με ασύλληπτο σουτ του Παγιέτ.

 

 

 

Ο Ελ Καντουρί που πέρασε στη θέση του Τσιγγάρα στο Β' μέρος έκανε τη διαφορά και μόλις στο 46' μετά από έξυπνη πάσα του Ζίφκοβιτς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα βάζοντας στο ματς τον ΠΑΟΚ.

 

 

Ο Δικέφαλος εκμετελλεύθηκε το μομέντουμ και δέκα λεπτά αργότερα ο Άκπομ σε τετ α τετ λίγο έλειψε να κάνει το 2-2 όμως το πλασέ του πέρασε άουτ.

Το μόνο που πέτυχε η Μαρσέιγ ήταν να χάσει μια μεγάλη ευκαιρία στο 67' με τον Παγιέτ, ενώ έχασε τον Γκέρσον για τη ρεβάνς που αποβλήθηκε, όπως και τον κόουτς Σαμπαόλι που σημπλήρωσε κάρτες.

Οι συνθέσεις:

Μαρσέιγ: Μανταντά, Λιρολα (63' Ρονζιέ), Σαλιμπά, Τσαλετά Τσαρ, Κολάζινατς (63' Καμαρά), Γκεντουζί, Γκουεγιέ, Γκέρσον, Μπακαμπού (46' Ντιένγκ), Παγιέτ, Ουντέρ. Αναπληρωματικοί: Ενγκαπαντουεντμπού, Λόπεθ, Καμαρά, Αρίτ, Ντιένγκ, Ρονζιέ, Μπερτέλι, Τάνι, Μαντί

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Τσιγγάρας (46' Ελ Καντουρί), Κούρτιτς, Αουγκούστο, Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ (75' Μιτρίτσα), Άκπομ (75' Τσόλακ). Αναπληρωματικοί: Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Μιχάι, Σίντκλεϊ, Τέιλορ, Σβαμπ, Σοάρες, Ελ Καντουρί, Μουργκ, Μιτρίτσα, Τσόλακ

Δείτε όλες τις φάσεις και τα γκολ: