Skip to main content

Εμβολιάστηκε ο Πολάκης - Το sms που έστειλε στον Τσίπρα

«Ο κ. Πολάκης έχει εμβολιαστεί. Είχε δηλώσει ότι θα εμβολιαστεί το φθινόπωρο και τις προηγούμενες ημέρες εμβολιάστηκε», είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

Στην αποκάλυψη ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αν. υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης έχει εμβολιαστεί προχώρησε σήμερα κατά τη συνέντευξη του στο Open ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας.

«Ολα τα στελέχη, όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα, είναι εμβολιασμένοι. Ο κ. Πολάκης έχει εμβολιαστεί. Είχε δηλώσει ότι θα εμβολιαστεί το φθινόπωρο και τις προηγούμενες ημέρες εμβολιάστηκε», δήλωσε.

Λίγο αργότερα, η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του OPEN, Πόπη Τσαπανίδου, ζήτησε από τον κ. Τσίπρα το παρασκήνιο πίσω από τον εμβολιασμό του κ. Πολάκη. «Δεν υπάρχει παρασκήνιο. Οταν είχε ανακοινώσει οτι θα εμβολιαστεί τον Σεπτέμβριο, του υπενθύμισα ότι έχει κάνει μια δήλωση και μου είπε θα μείνω σε αυτή», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Εχθές το απόγευμα μου έστειλε το sms με την εικόνα του εμβολιασμού και ότι έκανε την υπόσχεση του πράξη». Οπως του είπε, «εγώ δεν είμαι αντιεμβολιαστής, εγώ ασκώ κριτική στα πλαίσια της επιστημονικής μου προσέγγισης».