Skip to main content

Εμβόλιμη αγωνιστική σε Super League, Premier League και Bundesliga

Εμβόλιμη αγωνιστική διεξάγεται στη Super League, την Premier League και την Bundesliga - Πολλές στοιχηματικές επιλογές από το pamestoixima.gr

Η δράση συνεχίζεται μέσα στην εβδομάδα στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα και Κύπελλα. Εμβόλιμη αγωνιστική διεξάγεται στη Super League, την Premier League και την Bundesliga. Στην Ιταλία, στο τριήμερο από την Τρίτη έως την Πέμπτη, γίνονται οι νοκ άουτ αγώνες της φάσης των «16» του Κυπέλλου.

Για όλα τα παιχνίδια της Super League, της Premier League, της Bundesliga και του Κυπέλλου Ιταλίας προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές το Pamestoixima.gr.

Οι αγώνες Μπρένφορντ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Τρίτη, 21:30), ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ (Τετάρτη, 17:15), Άρσεναλ-Γουέστ Χαμ (Τετάρτη, 22:00) και ΟΦΗ-Άρης (Πέμπτη, 17:00) παίζονται με 0% γκανιότα στο Pamestoixima.gr στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους.

Τριάδα και πολλαπλά σκορ για τον αγώνα Ρόμα-Σπέτσια

Στο σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζει ο αγώνας της Serie A, Ρόμα-Σπέτσια (22:00), ο οποίος επίσης παίζεται από το Pamestoixima.gr με 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του.

Προσφέρονται ακόμα με ενισχυμένες αποδόσεις, για το παιχνίδι Ρόμα-Σπέτσια, τα πολλαπλά σκορ 3-0, 2-2 και 0-1, καθώς και η τριάδα με τα Over 5,5 κόρνερ της Ρόμα, τα Over 0,5 γκολ της Σπέτσια και την ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα.

Weekly Fest με έως 16.416 νικητές κάθε εβδομάδα

Στο Pamestoixima.gr το παιχνίδι αποκτά άλλη αξία με το Weekly Fest. Οι παίκτες του Pamestoixima.gr με κάθε ποντάρισμα μαζεύουν συμμετοχές και κάθε Δευτέρα διεκδικούν ασύλληπτα δώρα.

Η Δευτέρα είναι πλέον και επίσημα η αγαπημένη μέρα των παικτών του Pamestoixima.gr.

Στις δύο πρώτες κληρώσεις αναδείχτηκαν 10.749 τυχεροί με συνολικά έπαθλα αξίας 64.584 ευρώ. Σήμερα πραγματοποιείται η τρίτη κλήρωση.

Η διασκέδαση χτυπάει κόκκινο στο Pamestoixima.gr με εγγυημένα έπαθλα και έως 16.416 νικητές κάθε εβδομάδα.